Императрица Сиси – зад кадър (видео)

Нова ключова визия, портрети и ексклузивни кадри зад кулисите преди праймтайм излъчването в сряда по Epic Drama

OFFNews 10 януари 2023 в 20:01 5226 0

Снимка Epic Drama

"Сиси"

От 11 януари, всяка сряда вечер от 22:00 часа, ефирът е завладян от кралски особи – в тандем австрийската императрица „Сиси“ и „Испанската принцеса“ Катрин. Точно преди това излъчване в късен праймтайм Epic Drama публикува нова емблематична визия и портрети.
Завръщаме се в имперския двор на Виена с изгряващата актриса Доминик Девънпорт като една от най-обичаните кралски особи на Европа във втори сезон на костюмната драма, вдъхновена от истинския романс от XIX век между Елизабет Баварска и съпруга ѝ – австро-унгарския император Франц Йосиф (в ролята младият актьор Яник Шуман).

Първи сезон на нашумелия сериал, продуциран от Story House Productions, превзе сърцата на зрителите в Европа, когато бе излъчен през зимата на 2021-2022 година.

"Сиси" Снимки: Epic Drama

Екранизацията на известната история на императрица Сиси продължава от момента, в който най-сетне се ражда мъжки наследник на трона. Събитието е щастливо, но радостта на Елизабет и Франц скоро е помрачена от нови битки за власт: Ото фон Бисмарк заплашва да въвлече Австрия в нова война.

Големият фокус в сезона е върху любовния триъгълник между Франц Йосиф, Сиси и унгарския граф Андраши. Докато Франц открива чувствителната страна на виенския двор, Сиси все още успешно устоява на все по-нарастващото привличане към граф Андраши (в ролята е роденият в Германия актьор Джовани Фуниати). Но когато попада в плен, не с кого да е, а именно с Андраши, на Сиси най-сетне й се налага да се запита колко дълго може да устои...

Снимките за новия сезон са правени в Литва и Латвия, като основните снимачни площадки са във Вилнюс и околностите, както и в Trakai, Kernavė и Rokiškis. Има снимки и в Полша.

Във втори сезон отново ще видим изгряващата швейцарско-американска актриса Доминик Девънпорт, която може да сте забелязали в Night Train to Lisbon, както и младия германски актьор Яник Шуман, който бе в главна роля в Centre of My World и Charité. Към тях се присъединяват Джовани Фуниати като граф Андраши, Аманда да Глория като неговата сестра и Бернд Хьолшер като Ото фон Бисмарк, канцлер от 1871 г.

Втори сезон на „Сиси“ е по Epic Drama ексклузивно за Централна и Източна Европа от 11 януари, всяка сряда в 22:00 часа, в тематичен блок с „Испанската принцеса“.

Epic Drama е ТВ канал от семейството на Viasat History и TV1000, посветен на най-добрите драматични сериали в епоха от последните години, достъпен в Булсатком на позиция 433 за IPTV и HD приемниците и на 76 за SD приемниците, както и във видеотеката на Булсатком, в мрежата на А1 България на DTH 60, DTV (кабелна) 214, IPTV (Premium) 201, във видеотеката на Vivacom и на VIVACOM EON TV.

За програмата на Epic Drama канала посетете www.epicdrama.bg

Следете и www.Facebook.com/EpicDramaBG и www.instagram.com/EpicDramaBulgaria

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !