Марио Гаврилов: Предложиха ми граждански договор. За мен това е обидно

Георги А. Ангелов 15 април 2020 в 13:22 18482 1

Марио Гаврилов

“Изтече ми договорът и г-н Кошлуков реши да не го подновява. Предложи ми граждански договор. За мене това е и обидно и реших да напусна”, разказа Гаврилов. Той не получил обяснения за причините за сваляне на предаването. “Просто ми се обадиха от Човешки ресурси да ми кажат, че договорът ми не е подновен."

Това каза пред OFFNews водещият Марио Гаврилов, чието авторското предаване за бизнес и за икономика по БНТ вече не се излъчва. Марио Гаврилов напусна “телевизията-майка” миналата седмица, след като не е подновен договорът за предаването му.

“Очевидно е, че има някакви други мотиви, но какви са и на мен не ми е ясно”, каза още Гаврилов. Според него не е логично “да махнеш една от най-рейтинговите продукции, която я правех сам, абсолютно сам. Същевременно има предавания в сутрешния блок на БНТ, които никой не гледа и там нищо не се прави”. Според Гаврилов Бизнес.БГ е държало рейтинга на новините, а в новините работят десетки хора.

Източници на OFFNews от БНТ коментираха, че предаването не е свалено, водещият е сменен заради ниски резултати. Скоро продукцията ще има нова водеща - журналистка от телевизията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7946

1

Иван Барабан

15.04 2020 в 13:31

Гавраилов да не реве, защото когато се уреди за пресаташе на КФН, с многохилядна заплата в миг напусна БНТ. А когато се махна или го махнаха, намери спасителен пристан пак в БНТ. Иначе Кошлуков и по-големи поразии ще прави, спор няма.