Мартина Ганчева е новата водеща на "Събуди се" по Нова

OFFNews 17 октомври 2018 в 13:03 29404 1

Снимка Нова тв

Мира Иванова (ляво) и Мартина Ганчева

Журналистката Мартина Ганчева е новата водеща на неделното издание на предаването "Събуди се" по Нова телевизия.

Досега предаването имаше две водещи - Мира Иванова в събота и Лора Крумова в неделя. Крумова наскоро роди второто си дете и в момента е в отпуск по майчинство. След това и в двата почивни дни предаването пое Мира Иванова.

На мястото на Крумова телевизията в привлякла водещата от Bulgaria ON AIR Мартина Ганчева. Тя ще се появи в новата си роля на 21 октомври. В последните седмици Ганчева правеше репортажи за "Събуди се".

„Мартина Ганчева е журналист със задълбочени познания в сферата на международните политически отношения, историята и литературата, следи отблизо културния живот в България и Европа. Прави впечатление умението й с лекота да разговоря със своите събеседници. Сигурна съм, че с дългогодишната водеща на „Събуди се“ Мира Иванова, която по традиция открива уикенд формата на NOVA в събота, ще са отличен екип“, коментира Вяра Анкова, генерален директор „Информация“ в Нова Броудкастинг груп.

„Събуди се“ е като многотомна енциклопедия, която нямам търпение да разлистя. В предаването има всичко, но най-ценното са авторите и разказите им за хора, които вълнуват - богата палитра от лични истории с неподозиран край“, споделя самата водеща. 

Професионалният й път започва в БНР като стажант, а първият досег с телевизията се случва през 2004 година в телевизия „ДЕН“. В последните 7 години е била водещ и продуцент в Bulgaria ON AIR. Преводач е и на автобиографията на настоящия румънски президент Клаус Йоханис. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови