Миленко направи най-доброто предаване в живота си: мълча 20 минути и закри емисията (видео)

Георги Савчев 11 октомври 2016 в 13:54 22136 6

След интервютата с Дугин и знайни и незнайни анализатори, които убеждаваха македонската публика как ЕС скоро ще се разпадне, а Кремъл ще определя хода на световната история, водещият Миленко Неделковски най-после направи предаване, поносимо за гледане и слушане.

Доскоро за връх в телевизионната кариера на Миленко можехме да приемем двучасовото предаване от март тази година, в което той и неговият събеседник убеждаваха зрителите, че Земята е плоска, а всички снимки на нашата планета от космоса (руски, американски, китайски, японски, всички) са фалшификация, защото заблуждават, че Земята е кръгла.

Но явно това са били само етапи в телевизионната кариера на Неделковски, които бледнеят пред последното му предаване. В него Миленко мълча 20 минути и закри емисията.

Ако питате поддръжниците на властта в Македония, Миленко е мълчал заради "хайката срещу медиите", които са в услуга на ВМРО-ДПМНЕ.

Ако питате опозицията - водещият е млъкнал заради опитите на Агенцията за аудио и аудиовизуални медийни услуги (нещо като нашия СЕМ) да въведе най-после поне временна регулация в телевизионния ефир и да има баланс в гледните точки. Досега значителна част от телевизионните канали в западната ни съседка хвалеха денонощно властта и демонизираха опозицията.

Ако питате Миленко - "дойде време, когато и свободата на мисълта стана проблем".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25665

5

Victimized

11.10 2016 в 14:17

В интерес на истината темата за формата на земята получи нечуван рестарт . Но за да не си мислите , че сме останали по-назад
" https://www.youtube.com/watch?v=C_WvmbOsgrs "

10538

2

Black Hex

11.10 2016 в 14:05

Какво предаване сме изтървали!
Не бихте ли могли да пуснете тук един линк?
Това предаване не е за изпускане!