Нито една телевизия няма да излъчва ''Господари на ефира'', шоуто ще се премести в нета

OFFNews | 27 май 2019 в 23:35 | 13626 |4

Преговорите с телевизиите за бъдещето на "Господари на ефира" в крайна сметка приключиха без резултат, съобщиха днес продуцентите на предаването.

В началото на годината договорът на шоуто с Нова телевизия изтече и не беше подновен.

Шоуто сменя телевизията с интернет. Вече разработваме нова платформа - с много ново актуално, забавно и атрактивно съдържание и ударни разследвания и репортажи, която ще видите през есента. Нашите водещи започват усилени тренировки и репетиции, за да се превърнат в истински „Господари на уеба”, пише на официалната страница на "Господари на ефира".

Ето какво коментираха днес от екипа на предаването:

"Скъпи приятели, както знаете, вече няколко месеца „Господари на ефира“ липсва от българския ефир. Преговорите с телевизиите за бъдещето на предаването, което през своята 16-годишна история се превърна в институция, в крайна сметка приключиха без резултат.

Оказа се, че за съжаление, визиите ни за бъдещото развитие на „Господари на ефира“ се различават дотолкова, че не е възможно да бъде постигнато споразумение. Ние от „Господарите“ смятаме, че съдържанието е важно, ценностите, които защитава предаването, са важни и те останаха неизменни през дългата ни история, въпреки че са неудобни както за всякакви мошеници, измамници, далавераджии и шарлатани, така и за властимащи, които злоупотребяват със служебното си положение. Причината за доверието и обичта на зрителите са именно тези ценности, тази философия, на които нямаме право да изменим.

Продуцентите и екипът на „Господари на ефира” обявяват своето намерение да продължат и развиват явлението, което създадохме заедно през тези 16 години, но вече в онлайн среда. Смятаме, че бъдещето е в Интернет. Глобалната мрежа е най-свободната и динамична среда, която предоставя много възможности, в това число и най-важната за нас - свобода на словото.

Вече разработваме нова платформа, с много ново актуално, забавно и атрактивно съдържание и разбира се ударни разследвания и репортажи, която ще видите през есента, а нашите водещи започват усилени тренировки и репетиции, за да се превърнат в истински „Господари на уеба”.

Да живее „Господари на уеба”!"

Препоръчани материали
случайно прочетох

Рейтинг : 4009

28.05 2019 в 11:29 4
+ 5
- 0
Поздравления и успех на есен!
spirit оригиналът

Рейтинг : 14730

28.05 2019 в 08:19 3
+ 20
- 7
Тази тв чалга отдавна трябваше да е залязла.
мнение от IP

Рейтинг : 5645

28.05 2019 в 07:47 2
+ 6
- 10
Не че в склада не го бутаха уволнения репортер и че това беше третият опит да се накарат институциите да си свършат работата. Вие, rrr11, бихте ли дали на децата си хранителни стоки с изтекъл срок и нови етикети?
rrr11

Рейтинг : -375

28.05 2019 в 00:34 1
+ 11
- 14
Като правиш изфабрикувани сензационни репортажи е нормално да залезеш.
Аз поне тези не съм ги гледал откакто ги хванаха с охранителните камери в склада.