Ноар трилърът 'Чумата' с премиера по Epic Drama през март (видео)

OFFNews 06 март 2018 в 14:49 15817 0

Испанският ноар трилър в шест части „Чумата“/La Peste тръгва на 18 март. Сериалът ще се излъчи и у нас по тв канала Epic Drama.

Сред премиерите през този месец са и минисериалът „Миниатюристът“ по бестселъра на Джеси Бъртън, издаден и у нас, който дебютира на 31 март. В противовес на тези доминирани от мрака заглавия, очарователната Марго Роби (The Wolf of Wall Street) е в една от първите си роли на малък екран в „ПАН АМ“, който също тръгва по Epic Drama от 14 март.

През 16-и век Черната смърт се спуска над Севиля - един от най-богатите и значими градове в света. Тук е европейският вход към златото на Новия свят. Градът е привидно благочестив, а всъщност затънал в страх, алчност и битки за власт. Нравите в манастирите са разпуснати, публичните домове са регулирани и болниците са използвани като гробища. Управляват мистицизмът и хаосът...

"Миниатюристът" е създаден по мотиви от един от най-скоростно разпродаващите се дебютни романи на миналото десетилетие. Поредицата е завладяващ, разточително заснет трилър, който отваря вратите на дом, където под повърхността на красотата и високата класа надничат забранени страсти и опасни тайни.

През 1686 г. 18-годишната Нела Оортман влиза в грандиозна къща в най-богатия квартал на Амстердам. Изпълнена с надежди и мечти, тя е дошла от тихата провинция, за да започне нов живот като съпруга на заможния търговец Йоханес Бранд. Но вместо от Йоханес, тя е посрещната от студената му сестра Марин и бързо разбира, че в техния дом нищо не е такова, каквото изглежда.

Автентичната историческа поредица "ПАН АМ" ни връща в 1963. Втората световна война и Корея са назад в историята. На ход е нов тип война, Студената война. Светът е на ръба на културна революция и навсякъде промяната наелектризира въздуха. Драматичната поредица ни пренася в изгрева на самолетната епоха. Когато бърз, луксозен самолет се издига в небето, пътниците и екипажът се отправят на пътешествие, белязано от романтика, разместващи се социални ценности и дори международен шпионаж.

EPIC DRAMA е достъпен в София чрез НЕТ1, в южна България – чрез Телекабел и ТВ Сат Ком и в северна България – чрез NetWorx.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови