Нова тв: Няма разминаване между доходите и имуществото на Виктор Николаев и Анна Цолова

OFFNews | 14 ноември 2017 в 10:06 | 4745 |3

"Нова Броудкастинг Груп" излезе с официална позиция за данъчните проверки за имуществото на водещия на сутрешния блок Виктор Николаев и бившата му колежка Анна Цолова.

Телевизията посочва, че проверките не са открили разминаване между доходите и имуществото на двамата журналисти.

Сигналите срещу тях бяха подадени от Николай Бареков.

"Нова Броудкастинг Груп" заявява пълната си подкрепа към своите колеги, както и към усилията им да защитят правата и репутацията си, се казва в позицията.

Във връзка с появилите се неверни твърдения в публичното пространство, свързани с имущественото състояние на водещия на сутрешния блок на NOVA Виктор Николаев, както и на бившата водеща на предаването Анна Цолова, резултатът от извършената и приключила през изминалата седмица данъчна проверка доказва, че няма разминавания и нередности между декларираните от тях приходи и реалното им имущество. Според документ от Национална агенция за приходите – Териториална дирекция София, средствата, използвани от Виктор Николаев за закупуването на жилище, са с легален произход и са надлежно декларирани, посочват от Нова.

Препоръчани материали
Севтопол

Рейтинг : 991

14.11 2017 в 12:55 3
+ 0
- 0
Дудукът казва, че получават големи заплати в Нова тв, ама не толкова, че да си позволят покупката на такива имоти, което предполага разминаване в данъчните декларации. Обаче данъчната проверка заключава, че разминаване няма.Което какво показва, че получават още по-големи заплати ли?
kokoten

Рейтинг : 1624

14.11 2017 в 11:21 2
+ 1
- 0
Бареков,ах ти гнусен,смрадлив плужек.....и няма край,и няма край,и няма край.....а къде отиваме,никой не знай.....
theprofet

Рейтинг : -53

14.11 2017 в 10:16 1
+ 1
- 1
То може да няма, но МИЛИЦИОНЕРИТЕ ще изфабрикуват...
Анонимен донос, кошаревски свидетели и т.н. Методите им не са се променили ни най-малко от бай-тошово време до днес.