Нова тв свали Милен Цветков от ефир

OFFNews
16 август 2018 в 13:53 | 32206 |6

Нова телевизия спира предаването на Милен Цветков.

Новината бе обявена в прессъобщение за акцентите в есенния тв сезон. Причините не се посочват.

В късния часови пояс, на мястото на „Часът на Милен Цветков“, телевизията ще продължи излъчването на забавно съдържание, филми и сериали, съобразно предпочитанията на зрителите, посочени в актуалните проучвания на аудиторията, пише в съобщението.

В края на миналия сезон Нова безпрецедентно спря едно от предварително анонсираните издания на предавания, в което трябваше да бъде обсъдена фалшивата новина за "гръцкия остров на Бойко Борисов". Същата вечер телевизията излъчи запис на старо предаване, а самият водещ не коментира публично какво е довело до промяната.

Пред OFFNews и днес той отказа коментар. 

От "Нова Броудкастинг груп" изпратиха и официална позиция за причините за решението:

Нова Броудкастинг Груп определя програмната схема на телевизионните си канали на базата на детайлно проучване на зрителските интереси. Данните сочат, че в късните часове аудиторията на NOVA предпочита забавни продукции, филми и сериали. През есенния сезон телевизията ще заложи на такъв тип съдържание на мястото на „Часът на Милен Цветков“. Компанията отправи към водещия алтернатива за участие в друго предаване, но той избра да се раздели с NOVA.

Нова Броудкастинг Груп благодари на Милен Цветков за дългогодишното сътрудничество, като остава отворена за бъдещи съвместни проекти.

Съвпадение или не, но по идентичен начин изчезна от ефир водещата на "Здравей, България" Ани Цолова. Тя също не се появи на екран след лятната си отпуска. Според прессъобщението, и в новата есенна схема митичното ново предаване, което Цолова уж подготвя, липсва. Припомняме, че след свалянето на водещата от телевизията обявиха, тя остава на работа в медията и готви свое предаване.

случайно прочетох

Рейтинг : 4009

17.08 2018 в 14:25 6
+ 0
- 0
Това, че нова тв са махнали уважавания от мен Милен Цветков не променя фактите за къщата в Барселона.
Излагат се...
SC

Рейтинг : 5193

17.08 2018 в 13:18 5
+ 5
- 0
Чавдар Николов, Ани Цолова, Милен Цветков... Кой е следващият?
piton

Рейтинг : 57

17.08 2018 в 00:26 4
+ 17
- 0
„Данните сочат, че аудиторията на NOVA предпочита забавни продукции, филми и сериали.”

Чий данни сочат и за коя аудитория иде реч?! Това са данните на олигарси и политици, които не искат аудиторията да гледа каквито и да е предавания с дори малко публицистика или злободневни теми. Толкова са жалки в Нова Тв, че ми се повдига от техните слагания на политиците. Първо бяха атакували карикатуриста Чавдар Николов, после журналиста Васил Иванов, а сега дойде ред на Милен Цветков. Цветков е един от малкото критични, професионално подготвени, мислещи и с чувство за хумор журналисти. Такива нямат място в праймтайма, а после и в националния ефир. Същите малоумни обяснения като в БиАйТи - махат публицистика, заради сериали, филми и забавни предавания....

Докато аудиторията изглупее от турски сериали, реалита и музикални шоута и смешки. Отдавна бойкотирам Нова Тв и се убеждавам, че е правилно.
kokoten

Рейтинг : 1057

16.08 2018 в 18:06 3
+ 26
- 0
...гъзолизци и подлагачи са тези от Нова...този,макар и щур,беше един от малкото търсачи на истината....
Хисарион,заради такива като тебе са легализирали абортите....
Hissarion

Рейтинг : 2666

16.08 2018 в 15:26 2
+ 0
- 12
Пък в "Трета възраст" може да спрат рубриката с интервюта с обикновени пенсинери. Напишете и за това.
Батко

Рейтинг : 699

16.08 2018 в 15:00 1
+ 4
- 0
Предаването не беше лошо. Канеше понякога пълни тъпанари, обаче май не винаги ги разгадаваше.