'Прас прес' пусна черно-бял брой за бедни

OFFNews | 13 септември 2017 в 15:45 | 4571 |1

След лятната ваканция органът на невъзпитаните карикатуристи "Прас прес" излезе днес в два варианта: цветен - за богати, и черно-бял - за бедни.

"Но, тъй като съдбата почти никога не е на страната на бедните, черно-белият брой излезе с цената на цветния. Все пак той струва само 60 стотинки. Моля братя, не давайте повече!" - призоваха карикатуристите.

Цветният брой е на обичайната си цена - 1 лев.

От редакцията обясниха също така, че "това е единична акция на "Прас прес", посветена на началото на учебната година и мъдрите решения на МОН."

Припомняме, че по заръка на премиера Борисов министърът на образованието Красимир Вълчев разпореди в края на август разпространението на учебниците за бедни и богати - цветни и по-евтини черно-бели, да бъде спряно. Издателство "Просвета" направи двата варианта и така провокира поредния скандал в образованието.

Професор Балкански

Рейтинг : 88708

13.09 2017 в 19:43 1
+ 10
- 8
Около десетина пъти вече питаме - откъде идват парите за тва издание? Кой стои зад него? Обаче досега никакъв нормален отговор - само неадекватни коментари, злобно скърцане със зъби и гузно въртене на очички. Факт.