Съдбата на самотен татко с две дъщери трогна хиляди пред екрана

OFFNews 02 март 2018 в 13:45 21291 0

Съдбата на самотен татко на две момичета трогна хиляди зрители на предаването "Бригада нов дом" по bTV.

Първият епизод от новия сезон на предаването разказа историята на Георги и неговите дъщери Анелия и Жаклин. Историята на самотния татко е трогателна и въпреки че разказва за много лични загуби и предателства, е изпълнена със светлина, любов и надежда за бъдещето. Двете деца растат щастливи и усмихнати, но живеят в лоши битови условия, с външна баня и тоалетна и без течаща вода в кухнята. Двете момичета мечтаят за детска стая, в която да поканят приятелчета, а таткото не успява да направи ремонта на семейното жилище, зает в грижи за децата и работата си.

29-годишният Георги Ганчев има тежко детство, изпълнено с недоимък, и прекарано в пансиони. Остава сирак на 13 г. Среща любимата си Роза, половин кубинка, когато е на 19 г. Желанието на Георги да има семейство се сбъдва, когато се ражда дъщеря му Ани. Много скоро обаче мизерията надделява и проблемите започват. Един ден Роза решава, че не може повече и оставя 9-месечната им дъщеря пред вратата на къщата. Георги е принуден да отглежда детето си сам. Три години по-късно Роза иска да се върне и в името на семейството Георги й прощава. Ражда се и Жаклин, но историята се повтаря и майката изоставя окончателно семейството си. Оттогава Георги възпитава децата си сам със затрогваща любов, грижи и всеотдайност.

Старата баня и тоалетна

Викайки на помощ екипа на предаването и бригадата на Караджов, семейството получава мечтания дом, а много зрители пожелаха да помогнат и лично с финансови и материални средства. 

Историята на Георги, Ани и Жаклин е една от 14-те в новия сезон на "Бригада нов дом". Повечето от участниците в сезона са многодетни семейства, едно от които с цели осем наследници. Акцентът освен върху децата е и върху приоритетите на всяко семейство - екипът държи това да са хора, които сами правят всичко по силите си за семействата си, но нещо не им достига, за да получат желания дом. Някои от участниците са избрани в сътрудничество с различни социални служби, други са препоръчани от зрители.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!