Слави Трифонов и Халваджиян се сдобриха след дългогодишен конфликт

Мая Младенова 28 януари 2020 в 10:23 14124 0

Краят на един дългогодишен конфликт между две от знаковите телевизионни фигури - Слави Трифонов и Магърдич Халваджиян, бе сложен официално в ефира.

Двамата телевизионери заровиха томахавките по време на "Вечерното шоу на Слави Трифонов" в понеделник вечер. Гост в предаването бе комикът Димитър Рачков, а продуцентът му Маги Халваджиян се включи в жива връзка със студиото.

Трифонов и продуцентът на "Като две капки вода", "X-Factor" и др. се нарекоха взаимно "приятелю", а водещият обяви, че спира да съди "Господари на ефира".

Именно от предаването за телевизионни гафове възникна дългогодишният съдебен спор между двамата. Трифонов бе гневен, че гафове от шоуто му се осмиват от Господарите и съдеше предаването, че ползва записите в нарушение на авторските права.

За да затвърдят новото начало в отношенията си, двамата обявиха, че "Ку-ку бенд" ще участва в комедийното шоу на Рачков в зала Арена Армеец през юни, а Рачков лично покани Трифонов като гост в спектакъла.

Гостуването даде повод да се заговори, че "Господари на ефира", които в момента си нямат ефир, ще се завърнат на екран в телевизия "7/8". Това обаче не бе обявено по време на предаването.

Знаковото гостуване на Рачков в предаването на Трифонов стана на гърба на премиерата на първото издание на "Шоуто на Николаос Цитиридис", което bTV пусна на мястото на "Шоуто на Слави".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови