Слави с въпрос към БНТ и Нова: Членове сте на КРИБ, ще протестирате ли в подкрепа на Симеонов

OFFNews 26 октомври 2018 в 14:07 14183 3

Шоуменът и полузаявен бъдещ политик Слави Трифонов разкритикува БНТ, Нова телевизия и национално представителните организации на хората с увреждания за отношението им към скандалното изказване на вицепремиера Валери Симеонов, който нарече майките "кресливи жени на уж болни деца".

Трифонов попита служителите на  БНТ и Нова телевизия, които са членове на бизнес организацията КРИБ, дали ще излязат на протест срещу майките на деца с увреждания, след като изпълнителният директор на конфедерацията Евгений Иванов се закани да изкара 20 000 работници в защита на вицепремиера националист. 

Другото питане на гологлавия тв водещ е към Съюза на слепите, Съюза на глухите, Съюза на инвалидите и към Център за психологически изследвания. Той иска да знае дали тези организации подкрепят Симеонов след като "мълчат като риби и не са взели никакво отношение".

Ето и цялата публикация на Слави Трифонов във фейсбук:

Предполагам всички знаете поговорката: „С питане и до Цариград се стига“.

По принцип е хубаво да питаш, защото дори и да не получиш информация, понякога с питане изразяваш позиция. И ето, сега аз знам, че няма да получа информация, но ще задам два въпроса:

Първи въпрос: След като БНТ и Нова телевизия са членове на КРИБ, това означава ли, че подкрепят изказването на изпълнителния директор на КРИБ Евгений Иванов, че ще изкара 20 000 работници срещу майките на децата с увреждания? И сред тия 20 000 работници, ще видим ли и работници на БНТ и Нова?

Втори въпрос: Национално представителните организации на хората с увреждания – Съюз на слепите, Съюз на глухите, Съюз на инвалидите, Център за психологически изследвания, подкрепят ли Валери Симеонов и съгласни ли са с Валери Симеонов, след като мълчат като риби и не са взели никакво отношение по този отвратителен казус?

Ще питам аз, ще питам, не защото съм тръгнал към Цариград, а защото търся къде се намира дъното на срама.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17156

3

aviatora

18.12 2018 в 15:19

СЛАВИ„ ЛАЙНЯН ЗАДНИК СИ

10571

2

Hissarion

26.10 2018 в 15:51

БНТ е член на КРИБ?! Ами да вземе и Министерски съвет да стане член, за да е ясно какви са му зависимостите. Какво ѝ е общественото на тая жалка телевизия, щом се е продала за малко реклама на групата мазни олигарски. Мазни, защото един от тях прекалява с употребата на гел и цапа дрехите на останалите. Като се ръкуваш с него и после ти трябва поне едно руло тоалетна хартия да се забършеш.

7568

1

Tabadatko

26.10 2018 в 14:27

Те от КРИБ не знаят, че ще протестират, камо ли Нова на Пеевски и БНТ на Бойко.

https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2018/10/23/3332255_kak_niamashe_protest_sreshtu_roditelite/