'Свят в пламъци' показва Втората световна война през историите на обикновени герои

OFFNews 31 юли 2019 в 15:57 4964 0

Снимка Epic Drama

VIASAT WORLD ще излъчи епичния нов сериал "Свят в пламъци" (WORLD ON FIRE) по EPIC DRAMA.

Проект на BBC One, продуциран от Mammoth Screen (автори на „Полдарк“), World on Fire е нов драматичен сериал от сценариста Питър Баукър. Снимана на множество локации в Европа, включително Полша, Франция, Германия и Великобритания, това е вълнуваща драма, която проследява историята на Втората световна война чрез историите обикновени хора от всички страни на глобалния конфликт.

Снимка: Epic Drama

Първият сезон разказва за първата година на войната, започвайки с германската инвазия в Полша през септември 1939 г. 

С участието на звезден актьорски състав, включително носителката на „Оскар“ Хелън Хънт (As Good As It Gets), носителят на Еми и БАФТА Шон Бийн (Game of Thrones), както и номинираната за Оскар и носителка на Оливие Лесли Манвил (Harlots, Phantom Thread), първият сезон въвлича в ужаса на разразяващата се война. Участват и полските актьори Zofia Wichlacz, Tomasz Kot, Radosław Kaim, Agata Kulesza и Tomasz Zietek.

Телевизионната поредица има универсално звучене и изследва човешки истории, скрити в този сеизмичен момент от историята на 20-ти век. От Хари, млад преводач от английски във Варшава, оплетен в преговори с нацистите в опит да изведе полската си любов Каша извън страната, до Луис, момичето, което го очаква у дома. От Нанси, американка - военен кореспондент, която не може да намери мира, освен когато животът ѝ е в риск, до семейство Рослър в Берлин, разтревожени за съдбата на сина им, който е войник, докато същевременно се опитват да опазят дъщеря си от вниманието на нацисткия режим.

Първи сезон на World on Fire ще дебютира ексклузивно по Epic Drama в Централна и източна Европа през есента и ще бъде на разположение за видео по поръчка чрез операторите – партньори на ТВ канала.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови