Тайната война по Viasat History

OFFNews 10 март 2019 в 00:27 2421 0

Viasat History

От май 1940 г. до юни 1944 г. нацистите владеят Европа. Докато Червената армия ангажира Третия райх на изток, Великобритания и Съюзниците се забавят с откриването на западния фронт. Чърчил се опитва да укроти гнева на Сталин, като стартира масирани бомбардировки над Германия.

Съюзниците провеждат и друга смъртоносна наземна война. Тя е тайна и включва неизброими жестове на кураж, безмилостност, двойни игри и предателство. Никой агент на континента не е наясно на кого може да се довери. Някои стават двойни агенти, вярвайки, че това е най-добрият начин да останат живи, докато други се опитват да надхитрят и двата лагера заради тръпката. В наши дни достъпът до нови материали означава, че тези истории могат да бъдат разказани с пълни подробности.

Още за тайната война разказва Viasat History в 13 епизода - в делничните дни, в 21:00, от 11 март.

Viasat History съживява историята с увличащи документални предавания, един свеж и модерен поглед към историята. Каналът отвежда зрителите на пътешествие през времето с интелектуални и задълбочени програми, които едновременно развличат и провокират умовете им. Фокусът пада върху европейската история, като разкрива тайни от миналото и обяснява как то ни определя днес.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews