VIVACOM Arena с изцяло нов облик от днес

HD качество, повече съдържание и интерактивност очакват зрителите на канала

OFFNews 01 ноември 2018 в 15:41 4069 0

Собствената 24-часова филмова телевизия на VIVACOM - VIVACOM Arena, вече ще излъчва цялото си съдържание във FULL HD качество. Промяната е част от цялостното обновление на програмата, която от 1 ноември вече е с ново лого и изцяло нов облик.

Ребрандингът на телевизията носи със себе си множество промени и подобрения, които ще дадат на зрителите си ново и по-добро филмово преживяване. 

VIVACOM Arena е единствената в България, която не прави прекъсвания за търговски реклами, а сега вече ще бъде и интерактивна. Съдържанието на канала ще бъде налично до 24 часа назад с функция ТВ Архив, а функцията ТВ Пауза ще дава възможност за поставянето на пауза до 2 часа назад. Продължава излъчването на отделна позиция с функцията Delay TV, която позволява забавянето на програмата с 1 час.

Освен с промени в съдържанието и функциите, каналът идва и с подобрение на визуалния си облик. Новото лого е изработено с акцент върху съдържанието и интерактивността на канала, а телевизионната опаковка и визуалната идентичност са вдъхновени от най-модерните тенденции, насочени към по-голяма аудитория и с по-разнообразни вкусове за филмово съдържание.

Музикалното оформление е композирано от доказали се професионалисти като Виктор Стоянов, пишещ филмова музика дори и за холивудски продукции.

За мен, за теб, за нас – в новия слоган е подбрана философията на канала да предлага качествено и интересно съдържание за цялото семейство. Телевизията ще зарадва зрителите си с нови жанрове и по-голямо разнообразие от вълнуващи сериали („Червеният път“ и „Клиника Надежда“, които са премиерни за България), филмови премиери, документално кино (научно-популярно съдържание от най-големите производители на подобно съдържание, автобиографии на знаменитости и др.), анимация (трите части на „Снежната кралица“, „Две опашки“, „Замбезия“, „Открадната принцеса“ и др.), както и ново български кино („XIIа“, „Лазар“, „Сбогом, мамо“, „Каръци“ и др.).

VIVACOM Arena във Full HD качество ще се излъчва за всички клиенти на телекома, които до момента са имали достъп до канала като част от техния ТВ пакет. VIVACOM Arena е достъпна във всички тв платформи на VIVACOM за сателитна, интерактивна и мобилна телевизия TV GO.

Видео за новата VIVACOM Arena: https://youtu.be/1diq81o4LEU

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови