Васил Иванов отива в Канал 3

OFFNews 14 август 2017 в 13:42 5316 3

Снимка Канал 3

Васил Иванов

Разследващият журналист Васил Иванов започва работа в Канал 3 няколко месеца след като напусна с бурен скандал Нова телевизия.

Иванов е получил покана от управителя на медията Ива Стоянова.

„Канал 3 покани Васил Иванов в екипа си, защото той е един от най-силните разследващи журналисти в България. Тук той ще има пълната свобода да работи. Да разкрива злоупотреби и да се опитва да промени съдбата на хората, които страдат от тях. Подаваме ръка на Васил в момент, в който много други медии се уплашиха да го направят. За кадърните журналисти, за тези, които търсят истината, не трябва да има прегради да работят“, коментира Ива Стоянова.

„Благодаря на Канал 3 и Ива Стоянова за това, че ми подадоха ръка и не се изплашиха. Много други големи медии, наричащи себе си независими, само в рамките на ден, се отказаха, въпреки че сами ме потърсиха с предложения за работа. От разговорите ми с Ива Стоянова се убедих, че Канал 3 е мястото, където ще мога да върша най-добре това, което умея – да показвам без притеснение корумпирани управници и всякакви други крадци, които богатеят на гърба на народа. Схемите и далаверите им, ще виждате често по Канал 3“, каза Васил Иванов.

През април телевизионният журналист обяви, че напуска Нова телевизия заради това, че шефът на новините Дарина Сарелска спирала негови разследвания. Макар че медията тогава отрече и защити Сарелска, преди дни бе съобщено, че тя вече няма да работи в Нова телевизия. "Един добър ден за българската журналистика!!!", написа по този повод Васил Иванов във фейсбук профила си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10538

2

Black Hex

14.08 2017 в 18:31

Знам че трябва да се яде, но Васко няма работа в тази кочина.
Васко, правиш компромис, който ще ти горчи след години.

14469

1

случайно прочетох

14.08 2017 в 18:10

Успех на Иванов!
 
X

Подкастът на OFFNews