Виктор Николаев и Аделина Радева играят себе си в 'Откраднат живот'

OFFNews 12 ноември 2018 в 12:04 3780 0

Тв водещите Аделина Радева и Виктор Николаев влизат в сериала "Откраднат живот".

Директорът на болница Св. Кирил проф. Асен Цонев гостува в сутрешния блок на Нова тв в следващите епизоди на медицинската сага, съобщи Нова тв. В студиото той ще бъде посрещнат от Радева и Николаев, които ще се появят в познатото амплоа, за да обсъдят обвиненията на здравния министър към директора на болницата. 

„Харесвам сериала, гледам го и се вълнувам, че съм част от него с тази малка роля. При нас е лесно, защото играем себе си и това, което правим всеки ден. Различното е колко много хора има в студиото, колко много дубъла се правят на едно и също нещо, на една и съща сцена и реплика“, сподели Аделина Радева. 

Двамата с Виктор Николаев убедително влязоха в полемика с готовия за конфронтация професор. „Беше голямо удоволствие точно с актьор като Владо Пенев да направим тази сцена. В сутрешния блок идва проф. Асен Цонев и обяснява един механизъм, на който сме били свидетели. Сценарият е много реалистичен – как някой се опитва да злепостави чрез невярна информация друг човек и по този начин да манипулира“, допълни Виктор Николаев. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови