Виктория търси най-добрата кавър версия на песента ѝ за Евровизия

OFFNews
13 май 2020 в 15:05 | 5386 |0

Певицата Виктория Георгиева обявява конкурс за най-добър музикален кавър на песента ѝ „Tears Getting Sober”, с която трябваше да представи България на Евровизия 2020.

Търсенето ще продължи до 25 май, като всички музиканти и певци, които искат да се включват, трябва да качат в YouTube или Instagram своите интерпретации на песента, като използват #TearsGettingSober в описанията на своите видеа.

Големият победител ще получи възможността да се включи в онлайн музикална сесия заедно с Виктория и екипа, който работи по предстоящия ѝ албум. Петте най-добри интерпретации на „Tears Getting Sober” ще получат пълния комплект мърчандайзинг на певица, който се продава на нейния сайт от днес. Победителите ще бъдат избрани от Виктория и екипа ѝ.

В края на този месец предстои да излезе и новата песен на Виктория, която е на английски и ще се казва „Alright”. Певицата снима и музикално видео, което също ще бъде представено заедно с песента.

На 16 май Виктория ще вземе участие в специалното шоу на Евровизия „Europe Shine A Light”, което ще бъде излъчено на живо от 22 часа в ефира на БНТ 1. Телевизионната програма няма да има конкурсен характер, а ще бъде платформа за популяризирането на песните и артистите от отменения конкурс.

Препоръчани материали

Няма коментари към тази новина !