Волгин: Като стана шеф на БНТ, пускам 'На всеки километър' в праймтайма

OFFNews 29 ноември 2017 в 07:54 11971 6

Петър Волгин

Сериалът 'На всеки километър' ще се излъчва в праймтайма на БНТ, когато Петър Волгин стане шеф на националната телевизия. Тези си планове сподели самият журналист във Фейсбук страницата си.

Коментарът му бе породен от това, че БНТ ще отбележи 75-ия рожден ден на актьора Стефан Данаилов с излъчване на негови филми, включително и епизод от "На всеки километър".

"Този сериал трябва да се показва по-често. Когато стана генерален директор на БНТ, едно от първите неща, които ще направя, е да излъча целия сериал в праймтайма. Разбира се, преди всеки епизод ще има кратко въведение, което ще обяснява колко хубав е "На всеки километър", написа Волгин в социалната мрежа и допълни, че най-върлите антикомунисти в телевизията ще правят представяне на сериала преди всеки епизод, а за това ще ги стимулира с повишение на заплатите, защото "българските антикомунисти за отрицателно време стават комунисти, стига да са финансово мотивирани".

Целият коментар на Волгин:

Приветствам инициативата на БНТ да отбележи 75-ия рожден ден на Стефан Данаилов с показване на негови филми, включително и с епизод от "На всеки километър". Този сериал трябва да се показва по-често. Когато стана генерален директор на БНТ, едно от първите неща, които ще направя, е да излъча целия сериал в праймтайма. Разбира се, преди всеки епизод ще има кратко въведение, което ще обяснява колко хубав е "На всеки километър". Водещи на тези въведения ще бъдат най-ярките антикомунисти в БНТ. Мислите, че ще откажат? Мислите, че убежденията няма да им позволят? Ще се съгласят и още как! Достатъчно е само да им бъдат увеличени заплатите. Българските антикомунисти за отрицателно време стават комунисти, а и всякакви други, стига да са финансово мотивирани. При тях убежденията се диктуват от паричните знаци.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12019

6

the cowboy

29.11 2017 в 11:25

Offnews, стига сте ни занимавали с душевните проблеми на всеки червен трол с фейсбук страница. Ако не са словесните му онанации сигурно единствено роднините му биха се заинтересували от подобни изблици на умопомрачение.

23293

4

Стефан

29.11 2017 в 10:33

А друг палячо, не знае думата "сарказъм".

7900

3

John Springfield

29.11 2017 в 09:21

Я, Чебурашка пак изпълзя от дупката... Тоя палячо наистина се приема сериозно:)

9009

2

Живко Куманов

29.11 2017 в 08:58

И като се събуди , ръката му в цукалото

12201

1

nali

29.11 2017 в 08:55

Значи така се ставало кумунист, нужна била финансова мотивация!
Колко добре ги разбира нещата този Волгин, като истински комунист.