bTV: Не сме спирали договора на 'Шоуто на Слави', поканихме го за нов сезон

OFFNews 07 май 2019 в 12:04 16399 1

Слави Трифонов

"Шоуто на Слави" не слиза от ефир заради нисък рейтинг, каквато е една от догадките, след като снощи водещият обяви края на предаването.

Телевизията е предложила на екипа да продължи шоуто с нов договор от есента, става ясно от официалната позиция на bTV.

"Водим разговори със "Седем осми" и както обикновено, поканихме Слави да продължим сътрудничеството си след настоящия сезон, но не сме стигнали до резултат. Все още нямаме официален отговор от "Седем осми". Ще се изясним в следващите няколко дни в официална среща", обявиха от медията.

Засега нито bTV, нито "Седем осми" коментират повече детайли около новината, че след края на този тв сезон "Шоуто" слиза от ефира. Последното му издание ще е на 31 юли, обяви самият Трифонов снощи. Това, от своя страна, подхрани отново слуховете за политическите амбиции на Дългия. 

По информация на OFFNews Слави не слиза завинаги от "сцената". Следващите професионални стъпки на Трифонов ще бъдат обявени скоро. От обръщението на водещия към зрителите стана ясно, че най-вероятно предстои смяна на позицията: "От позицията, в която сме сега, ние не можем да направим повече. Затова аз реших да не подновяваме договора си с бТВ."

Дали тази смяна ще е в телевизионна, политическа или друга посока, Слави засега не разкрива. "Не се чувстваме част от медийната среда. Бихме искали тази среда да е друга", каза още шоуменът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11719

1

Краси

07.05 2019 в 16:37

Иътърканото му предаване няма да липсва на много хора - правилно е преценил, че вече никой не го гледа.
А що се отнася за политическата му кариера, сигурно ще намери достатъчно шарани, които да му осигурят партийна субсидия, може даже и до парламента да го избутат.