Да спрем коня

Николай Фенерски 05 май 2016 в 14:30 6711 0

Шапката от алуминиево фолио предпазва от психотронни оръжия, вражески радиовълни и обикновена глупост

Нали това правят конспираторите – спират конете. Това не е някаква метафора, просто така ми дойде на простия акъл – че са ни качили на въртележката, на оная детската, с кончета, вихрогончета, еднорози и пегаси, яздим ги, въртят ни и се хилим безпросветно и глупашки.

Явно ни смятат вече за имбецили. Имбецил се нарича индивид, на когото коефициентът на интелигентност е под 49 единици. Не мога иначе да си обясня това, дето ни го пробутват сега – че някакви си 23 годишни деца имат капацитета, потенциала и изобщо силите и способностите да се организират така, че да осъществят тия взривове и гърмежи из Европа съвсем самички, без помощта на разни спецове и профита с опит из тайните служби и на една по-друга възраст.

Дали е толкова просто тия младоци, дето ужким па били толкова фанатизирани, че да се самовзривяват, да могат със собствения си ум да сглобят толкова силни бомби? Да ги разположат на необходимите места? Да синхронизират действията си? Да не се провалят в плановете си?

И защо напрежението расте така прогресивно и градиращо с месеците? Почакайте, рано е още. Това са само тренировчици. Теориите не ме интересуват, повече ме вълнува практиката на това, което се опитват да ни пробутат като спонтанно и организирано от младежки банди араби. Целта не е арабите да всеят страх. Целта е господарят на марионетките да държи всички в шах. Плашех му се едно време, вече спрях, вече не искам и да чувам, че някъде някой се е взривил. Не, той не се е взривил, лъжа е, че той сам го е направил. Взривили са го онези господари. И те не са никакви мюсюлмани, нито са араби. Те са интернационалисти, безродници – сиреч без родина, принадлежат към бялата раса. Придвижват замислите си напред по своя план и за целта ползват услугите на така наречените джихадисти.

Затова слушах Металика – поклонете се на господарите – това пееха те още през 1986. Господарите ще ви купят свободата с мантрата за повече сигурност на безценица, за пет стотинки. Процесът вече е започнал и върви. Повечето хора го усещат съвсем ясно. Някой ден вече няма да има арабели, абдесламовци и други разни брадати телевизионни чучела. Някой ден ще има сигурност в промишлени количества. Голяма, пухкава, тлъста, лоясала сигурност. Ще се диша по улиците без страх. Ще се живее без Христос. За сметка на това антихристът ще Му подражава. Както се е опитвал винаги да го прави. Дотогава всички ще са свикнали с ментето и никой няма и да забелязва отсъствието на Оригинал.

Някой ден ще ни сервират една притоплена манджа с грозде, една универсална обединена религия, за всички желаещи да си вярват в ментето. Тогава вече няма да има еретици, наричани католици и протестанти. Тогава зарята навръх празниците ще е задължителна. А който не харесва зарята, ще му скроим шапка не от фолио, ще му вземем мерките, ще го отстраним да не пречи. Безродниците напредват в плановете си с помощта не само на ИДИЛ, но и на разни доморасли продажни амбициозни наглеци, нахълтали кой знае как в светия храм, на разни фондации, сдружения, медии с благозвучни мантри за духовност. Организацията е перфектна, забелязва се и без шапка от алуминиево фолио на главата.

Затова предлагам още сега да спрем коня като добри конспиратори и следовници на теориите на конспирациите, да стопираме тая пъстра въртележка и който има поне малко останал срам и усет за подигравката, да вземе да слезе от нея. Да си се въртят ония, дето си е тяхна. Чичкото със златния зъб и стъклените очи да си търси други мишки за своята мери-гоу-раунд.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови