Как да си хванем красива и умна жена за сезон лято 2019

Емил Йотовски 15 май 2019 в 07:41 12917 3

Най-важното е да бъдете себе си. Приближете се непринудено, направете комплимент и между другото споменете, че сте бенефициент по няколко програми по фонд Земеделие. Ако бъдещата ви приятелка не схване какво значи това ѝ обяснете на по-прост език: „Крада пари, ма кифло! Крада еврофондове!“

Направете бърз и непринуден секс с най-добрата ѝ приятелка и ѝ подарете диамантени обеци. Дръжте се така все едно не се е случило нищо.

Друго важно нещо е да бъдете загадъчен. Обвийте се в мистерия. Намекнете, че карате нещо фактурирано като комбайн, дето струва колкото комбайн, ама не е комбайн. Имайте предвид, че красивите и умни жени не са длъжни да разбират от себестойността на комбайните, затова пояснете: „Карам една путалка за двеста бона. Ей я на! Дето съм я паркирал на инвалидното място.“

Покажете, че държите на думата си. За целта споменете, че имате два билета за почивка на Бали и ако прокуратурата не ви забрани да напускате страната (това няма как да стане щото сте пили шампанско на един покрив. Сещаш се, нали?) ще се радвате тя дойде с вас.

Подчертайте, че държите на семейните ценности. Тоест, споменете, че имате жена и две деца и си държите на тях.

Покажете, че сте смел. Подскажете и, че хич не ви пука какво мисли жена ви.

Споменете че сте образован. Че следите трендовете в обществото и знаете, кой е в силна позиция за деня. Трябва да знаете, че вече не е престижно да сте мутра. Бъдете тренди. Викнете някой нещастник, зашийте му един шамар и викнете полицията да го арестува защото е застанал на пътят на ръката ви. На втрещените странични наблюдатели им обяснете:

„Аз съм прокурор, бе нещастници. Ясно ли е?“

Споменете, че имате отношение към материалните неща. Подчертайте, че не сте празен мечтател и не летите в облаците. Подплатете тезата си с думите: „Виж сега, кифло. Ей, това хотелче е мое. Дюната под него – също. Имам и една дюна отпред, ама ми пречи на гледката и ще я преместя отзад.“

Покажете, че притежавате нежна и красива душа. Поръчайте двеста килограма салфетки и ги разхвърляйте около вас. Нищо не показва богатата душевност по-добре от разхвърляната салфетка.

Ако след всичко изброено красивата и умна жена не клекне пред неотразимият ви чар идете на проститутка. Там е пълно с красиви и умни жени за временно ползване точно като за вас.

И не се отчайвайте, винаги помнете че след сезон 2019 идва сезон 2020.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4000

3

ED

22.05 2019 в 19:21

Уважаеми, след като прочетох този анализ, смятам, че можете едниствено да си хванете красива жена, но не и умна. Успех!

6005

2

bushe

19.05 2019 в 08:50

Как всяко лято все се намира някой да напише поредната тъпотия ...

5355

1

Кики

15.05 2019 в 13:11

Тъжно, защото е истина.