Лицемерието на демокрациовносителите

Николай Фенерски 05 март 2014 в 11:55 18968 76

Николай Фенерски
Николай Фенерски

Имат си една линийка в джобчето и с нея си измерват лицата. В един случай е нормално границите на суверенна държава да бъдат погазвани от чужди войски - Панама, Гренада, Ирак, Сърбия, Афганистан, а в друг случай вият като бесни кучета, че е извършено престъпление.

Напил се веднъж през 1954 оня чепик Хрушчов и решил да подари полуострова на украинците. А преди това си е бил руски и е населяван от руснаци и те за него са водили войни. Ама не, сега не може, сега Путин е демонизиран. Демонизирането му върви и в нашите медии, и Инджев, и доста други списователи, все бивши комсомолски кадри, се надпреварват да изкарат един човек, който си защитава националните интереси, по-черен от всички дяволи. Само че Путин е беломуняв, демек бледолик. А един рогат герой на филм наскоро беше изрязан, понеже наподобявал един цветнокож лидер. Афроамериканец. Дякон Андрей Кураев преди доста години написа, че бъдещият президент на Щатите ще бъде еднокрака негърка лесбийка - за да сме тотално толерантни, нали разбираш.

Та тенденциите в тоя свят са такива и сега ще нарипат всички промити мозъчета да бранят редута на либерализма и демокрацията. Която демокрация е основен бизнес проект на същата измислена държава зад океана. Техният импорт-експорт на демокрация вилнее и вършее вече няколко десетилетия из целия свят. Внасят „демокрация“ насила и на места, където в езика на местните дори няма дума за това понятие. В Ирак сценарият беше първо да се демонизира Саддам, после да импортнат своя нов чудесен продукт. Пере без накисване. С крилца. Самият Кърт Вонегът успя приживе да напише статията си Cold Turkey, за да им обясни на своите сънародници, че са наркозависими и наркотикът им се нарича петрол.

Така действат - първо минава пропагандата, после влизат танковете им. Това е ноухауто на импортирането.

А има и други наркотици. Като този да заграбват постепенно различни малки и по-големи държавици чрез импортирането на своя убийствен продукт, наричан „демокрация“... Може би е по-подходящо да се нарече демонокрация. Управление на демоните. Те са сътворили тая отрова и я пласират наред. Инжектират дрогата, изчакват да подейства и поглъщат наведнъж. Нашата малка държавица си мина по конвейера. На нас ни отразяха главите. Армията ни е нищожна, образованието ни е съсипано, здравеопазването също. Демонокрацията ни такова таковата. За което принос имат, разбира се, и нашите родни демони, но те нищо не правят без благословията на чуждите такива. Първо беше драпането за НАТО, оня истински родолюбив българин със звучното българско име Паси ни спаси. Подкара ни накъм кошарата им да пасем от тяхната „демокрация“, понеже сами не можем да се оправим, щото сме тъпи. Е тъпи сме, щом не успяхме да му се противопоставим на тоя пасител и на другите си спасители.

Вече си имаме военна американска база на територията. Те мен питали ли са ме дали искам техни войници в Родината си? А вас питаха ли ви? Значи са влезли насила, щом не са ни питали. Значи са извършили въоръжено нахлуване и тук...

Та ние сме загубени, кръвта ни изтича бързо, няма и смисъл да забиваме тоя остър нож отново. Ще поритаме, па ще умрем. Но поне можем да погледаме с отворени очи света. Там още продължават различни процеси. Там все още се разиграват красноречиви събития. Трябва да сме слепи, за да не ги виждаме. И трябва да сме адски тъпи, за да продължим да се плюем на фили и фоби. Нито ми е притупало за Путин, нито съм му фен. Но има факти, които се виждат и от космоса. С невъоръжено око.

Чета в продемонократичния „Дневник“, че „Лидерите на всички западни велики сили поставиха Русия в ролята на нарушител на международния ред и право.“ Къде бяха тия справедливи блюстители на международния ред и право през 1999, когато този ред беше нарушен, като се извърши нападение над суверенна Югославия? Аа, вярно, те бяха нарушителите. Ако им е пречел Милошевич, са имали много начини да го премахнат. Но явно друго им е пречело и друго са искали да демонстрират. Как може някой тях да постави на мястото им? Те налагат своите либерални виждания като шаблон върху останалия свят и където не съвпада, изрязват, за да съвпадне.

Няма как Крим да бъде даден на Украйна. Но и няма как да има война между тях, защото такава война не е изгодна за двете държави. Изгодна е може би само за други разни играчи. Които даже в такива малки държавички и вестничета като нашите наричат „кандидат-господар на света“ не отвъдокеанския демокрациовносител, а лидера на Русия. Понеже си гледа интереса и не им търпи лицемерията. Понеже не иска гейовете да си рекламират гъзобръците пред руските деца. И сега започва неговото демонизиране. Тоя филм вече сме го гледали. По тоя начин бяха обработени доста фигури през последните десетилетия. Наркозависимите се нуждаят от дозата си война и територии.

„Нема рата, док не дигне руку брат на брата.“ - думи от „Ъндърграунд“, когато слабоумният и добродушен брат на Марко го удря, а Марко в инвалидната количка обикаля около обърнатия с главата надолу Христос. Наркозависимите демокрациовносители чрез провокирането на преврата в Украйна и подкрепата за невероятно демократичните националисти се опитват за пореден път да режисират тоя същия сценарий. Ама тоя път няма да успеят. Война няма да има, колкото и да я сънуват. За Крим ще има различни игрички, накрая ще стане независим или руски. Но Русия и Украйна няма да проливат кръв.

А на излъганите украинци ще им кажем добре дошли в клуба, когато подпишат загробващия си договор с МВФ. Тогава ще гледаме ли пак майдани - когато цените достигнат тези у нас? И недейте сега да ми хвалите това нещо, наречено МВФ. Да не би да сте цъфнали и вързали? Да не би да виждате просперираща България по улиците на вашия град? Да не би НАТО и ЕС да ни докараха благоденствие?

Българските политици от всички партии са заклани бройлери. Купени и продадени. Не принадлежат на себе си. Сделката е сключена, МВФ са ни турили ставилото на вратняка. И всички леводесни боклуци, които ни продадоха в различни пропорции на източния и западния големи братя, са престъпници.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!