Секс! Сега и тук!!!

Емил Йотовски 23 ноември 2018 в 12:33 12950 4

Благодаря за вниманието.

Става дума за ремонта на романтичната улица „Граф Игнатиев“. Темата е за контрола на контрола на контрола на ремонта на оня който прави контрола на оня който реди паветата. Тъй като материята е сложна, ще се опитам да внеса яснота.

Бай Асан цъка павета на надница. Цъка ги как му дойде. Бай Асан е бояджия, ама сега цъка павета. За всеки случай той е лицензиран и има сертификат. Тоест, фирмата, за която работи байо, има. Бай Асан не го е@е какво прави, щото е на мизерна заплата. Бай Асан е безсмъртен, защото седи навън и реди павета - нещо, което преди са го правили затворниците. По-ниско бай Асен не може да падне, така че бай Асан, с риск да се повторя, не го е@е.

Но системата е предвидила тази липса на секс и интерес. Тя не дава повече пари на бай Асан, за да вложи старание, а е измислила контролата.

Бай Драган е стругар. Нает е по заместване. Бай Драган гледа какво прави бай Асан. Бръкнал си е в джобовете и си бара макарите. Тоест, извършва експертна оценка. Бай Драган чака бай Асан да си свърши работата и после двамата бичат ракия.

Провеждат експертна среща. Ракията си е ракия, ама работата си е работа, затова изпълнителят на проекта (заради едни дришльовци, дето дращат в интернет) назначава контрол на контрола. Това е бай Благой. Бай Благой има два пъти по-големи макари. Драпа ги, но също има и афинитет към ракията. Работата не върви, ама ракията и заплатите вървят. Затова изпълнителят е принуден да назначи контрол на контрола на контрола. Този титан нека го наричаме условно бай Хой. Бай Хой нищо не прави. Бай Хой е фикция. Бай Хой е роднина. Получава заплата и бонуси. Бай Хой ваканцува, танцува и пцува.

Бай Хой е гигаексперт по нищо, ама срещу много пари. Той е с ранг на депутат и затова не посещава Обекта. Проектът затъва. Някакви тъпи активни граждани бучат. Искат сметка за работата, ама тя вече е платена и изпита. Налага се да дойде и последната инстанция.

Над Бай Хой е само дипломираният (в чужбина) експерт по лапаненап*шки. Тя е млада, току-що завършила или в последните курсове на висшето си образование, привлекателна (според прокуратурата това не е престъпление), склонна към удоволствия и почти с качества на вицепремиер. Щом се появи, всички започват да гледат само нея, дразнят се как може и забравят за некачествените ремонти. Вниманието е отбито.

Срещу много пари имаме кофти ремонт, четири експертни оценки и вбесено е видиотено гражданство. Никой не се сеща да даде пари, за да се назначи читав плочкаджия. Явно е по-евтино или по-лесно за крадене. Едно от двете ще да е.

Това е положението.

Неприятното е, че парите за всичко това идват от данъците. Видяхте ли, че не ви лъжа? Наистина става въпрос за секс.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10571

4

Hissarion

26.11 2018 в 16:34

Отсъствието на професионална култура и грубиянската пошлост са на почит в българските медии, защото си мислят, че така са "по-близо до народа". Положението е същото и в политиката. После се чудим защо ни управляват прости хора.

14469

3

случайно прочетох

26.11 2018 в 12:44

Според мен, при циничен ремонт и коментарът е добре да е циничен.
Поздравления за Йотовски!

7447

2

MeduimShark

24.11 2018 в 07:53

Имаше преди време един такъв драскач Калин Руменов. Нещо изчезна. Може да се е осъзнал и да си е теглил куршума. Тоя дришльо Сега е бледо подобие.

10372

1

elbarbudo

23.11 2018 в 14:02

Не че съм голям пуритан и не псувам, ама за медия с някакви претенции, публикуването на подобни неща е недопустимо!