То, то и то! Или как ще ги стигнем норвежците

Емил Йотовски 08 юни 2018 в 08:01 15396 8

Може и да не сте съгласни, но норвежците са богове в превенцията стане ли дума за деца. Има дете – има проблем. 

Стига с тази остаряла форма "семейството". Вече живеем в 21 век. Трябва ни нещо по-иновативно. Мама, татко и аз вече не изчерпва богатата палитра от взаимоотношения.

Мама, мама и това. Татко, татко и онова. А защо не направо – то, то и то. Хем либерално, хем изчерпателно. И веднъж завинаги да спрем с тази класическа форма на семейството, пълна с подводни камъни. Мъж, жена и дете не е нещо устойчиво а буре с барут. Никога не се знае, кога мъжът ще започне да упражнява домашно насилие. Дали жената ще малтретира детето си. Нали така? А и детето може да се научи да лъже. Звучи страшно. При то, то и то няма да е така. Там всички са равни. Безлики, безполови и без години. Всички решения се взимат от държавата в интерес на „то“ и той като „то“ е всички, значи е в интерес на всички. Питайте Елтън Джон, ако искате.

Не се тревожете, че норвежците отнемат децата от семействата им. Дори трябва да им завиждаме. Помислете! Майките и бащите бият децата. Може и да не ги бият, но може и да ги бият. Това си е потенциален риск. Може бащата да е педофил. Разбира се, може и да не е, но и това е потенциален риск. Майката може да е луда. Да кара детето си да яде кабърчета. Ама може и да не е и да го кара да яде попара. Така е, но никой не знае.

Важно е, че с този модел държавата ще се обзаведе с бъдещи гласоподаватели, които ще се отглеждат в социални заведения, за които ще се взимат пари по програми. Чухте ли добре – пари.

От друга гледна точка ще се отворят работни места за социални работници. Те ще отнемат деца и ще ги дават в приемни семейства. Едно е да държиш майка с помощ от 20 лева, друго е да набуташ една хилядарка на професионално приемно семейство. Дейвид Копърфилд пасти да яде.

А и със законите сме леко назад. Друго си е узаконен роднинско-педофилски секс. Но сексът си е форма на любов, а на любовта не бива да се пречи. То и тук го имаме, но е особеност на един етнос преки потомци на ромляните.

Правим се, че не го виждаме, ама то си е същото.

Все пак в исторически план сме стигали норвежците. Било е неотдавна. По време на турското робство. Наричало се е кръвен данък. Малко в детайлите се разминаваме, но идеята е подобна. Децата вън от семейството, в държавни институции и после по предназначение.

ПС: Малко се притеснявам, защото сутринта не пуснах едно детско филмче на моето момче (извинявам се, че го определям полово) и той ми каза, че съм "лош и никога, никога, никога повече няма да ме обича".

Сега при всеки шум от към входната врата подскачам...

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

8

Стефан

11.06 2018 в 12:12

А всеки малко запознат със скандинавското и френското ювенилно право, ще се изсмее на тебе. Там краденето на деца от държавите, е масова практика.

11948

7

Oggie Petkov

11.06 2018 в 11:39

Афторчето първо да се справи с мътната боза в главата си и след това да се опитва да се е*ава с норвежците. Същото се отнася и за драскачите отдолу (или отгоре). Не мога да разбера откъде се взема това чувство за превъзходство у нас спрямо много по-богати и развити социално и всякак държави. Защо вярвате на сълзливите дрънканици и лъжи на мрънкащи наши сънароднички, които видите ли били тероризирани от норвежките социални служби, които го правели за пари. Всеки малко живял и запознат с норвежката действителност ще ви се изсмее.

6003

6

БЪЛГАРИЯ ФИЛМ

09.06 2018 в 12:06

НЯКОИ ХОРА, НА КОИТО МОЗЪКЪТ ИМ ТЪНЕ В МЪГЛА, ПОРАДИ МНОГОТО ЗАНИМАНИЯ В ТЪРСЕНЕ НА „ИНОВАЦИИ” ЗА ПРИСПОСОБЯВАНЕ НА ЧОВЕШКИЯ РОД КЪМ СТАДНИЯ ПРИНЦИП НА ЖИВОТ, КАКЪВТО Е ТОЗИ В САВАНАТА ПРИ ЖИВОТНИТЕ И ЗАБРАВЯНЕ НА ”СЕМЕЙСТВОТО” КАТО ОБЩЕСТВЕНА ЕДИНИЦА, НАЙ-ДОБРЕ Е ДА НАПУСНАТ БЪЛГАРИЯ, АКО ВЕЧЕ НЕ СА ГО СТОРИЛИ !
ПРОПОВОДИТЕ ЗА ЕДНОПОЛОВИТЕ БРАКОВЕ, КРЪВОСМЕШЕНИЕТО, СОДОМИЯТА, ДЖЕНДЪР ИДЕОЛОГИЯТА И КУП ДРУГИ ИЗВРАЩЕНИЯ, ИМАЩИ ЗА ЦЕЛ ДА ОБЕЗЛИЧАВАТ НОРМАЛНОСТТА, НЯМА ДА ПРОРАБОТЯТ В БЪЛГАРИЯ !

6000

5

котаракът Еркюл

08.06 2018 в 13:58

Е,то за каквото и както да говорим става въпрос за пари. През 5-те века робство е ставало,но и през соца не липсваха тези деяния у нас. За норвежците си виновен,а не невинен до доказване на противното. Тъжно.