За свирепата глупост

Емил Йотовски 19 февруари 2019 в 13:01 5389 0

Живеем на плоска земя. Вече почти е доказано. Джордано Бруно да си гори тихо и да не знае много. Но няма страшно. От това не се умира. Джордано няма право на мнение.

В същото време живеем и на куха земя. И бебетата знаят, че на полюсите има дупки, в които се влиза на долната земя. Нямам представа как земята е едновременно куха и плоска, но това не е моя работа. Както и ваша!

Може би сравнително малко хора знаят, че във вътрешността на земята има вътрешно слънце, но има. Виждал съм картинка във фейсбук. Схема. Там живеят динозаври, защото са се отдръпнали от световната суета и са се отдали на съзерцание на вътрешното слънце. Как иначе си обяснявате тяхното изчезване?

Луната обаче не се знае каква е. Може да е плоска, може да е кръгла но със сигурност има обратна страна. Там живеят извънземни. Има пирамиди, сфинксове и кристални градове. Има сниман клип, сниман от космонавт. Как го е снимал като още никой не е стъпвал на луната е мистерия. Един приятел е гледал клипът, но онези са го свалили.

Ракът са го измислили докторите. За да печелят пари, а хората да умират. Как се печели от умрели хора – те си знаят, но да не задълбаваме. Всички знаем, че с пиене на урина нещата могат да се оправят, но гадовете не позволяват в болниците да се пие урина. Гадове.

Тровят ни с кемтрейлс. Тези от световното тайно правителство. Това тежки метали, това леки метали, дори със средни по тежест метали. Това е с цел да не се размножаваме. Обаче се размножаваме. Вижте статистиката за населението на земята. За същата тази, плоската. Обаче тези от световното правителство не се тровят поради две причини – имунизирани са или не дишат.

Ох, като казах имунизирани, та се сетих - Тровят ни с ваксини. Направо ни избиват. Това, както много добре знаем всички, го прави световната мафия и рептилиите в бели престилки.

Също така едрата шарка не е ликвидирана. Плюс това не е смъртоносна. Аз през целия си живот не съм видял един умрял от едра шарка? А вие?

Всички знаем, че хората можем да ядем слънце. Доказано е от ютюб. Обаче ни тъпчат с храна. Карат ни нарочно да я ядем за да умираме. Световната мафия, разбира се.

Само ходете голи до кръста и се хранете до насита. Дори ако преядете със слънце, не е страшно. Слагате слънчевите очила и отслабвате от само себе си.

СПИН-ът е измислена болест. Тя не съществува. Така се дават поводи да се правят изследвания с хора. В това имат пръст извънземните. Същите извънземни, които са склонни да бият 100 хиляди светлинни години за да бъркат в дебелото черво на някой беззащитен овчар.

А сега за морбилито. Морбилито не е болест, за която трябва да се имунизира. Да не би човечеството да е умряло, като не е имало ваксини? А може би цялото човечество отдавна е умряло погълнато от черна дупка, която може и да не е толкова черна. Стивън Хокинг беше на път да каже истината, но му запушиха устата. Помислете малко?

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови