Би Би Си пуска токшоу с водещ анимиран Владимир Путин (видео)

OFFNews 23 май 2019 в 17:02 4600 0

Британската телевизия Би Би Си пуска вечерно токшоу с водещ анимирана версия на руския президент Владимир Путин. 

Шоуто Tonight With Vladimir Putin ще се предава по Втори канал на телевизията. Водещият е анимиран триизмерен карикатурен образ на Путин, а гости ще са реални хора в студиото. Технологията ще позволи на водещия да се разхожда в студиото, да седне зад бюрото и да разговаря с гостите.

Първият гост на шоуто ще е бившият говорител на премиера Тони Блеър Алистър Кембъл. Следващи гости ще са водещата от Sky News Джун Сарпънг и активистката Дебра Франсис-Уайт.

Телевизията пусна и кратък клип, в който представя новото токшоу. На видеото се вижда водещият анимиран Путин пред Бъкингамския дворец. 

"Здравейте граждани на "Обединеното кралство". Аз съм Владимир Путин. Знаете ли, когато бях млад офицер от КГБ през 80-те години на миналия век, аз бях единственият човек, който познаваше забранените удоволствия на Запада: сините дънки, рокендрола и Тери Уогън. Печелил съм много големи победи, но никоя от тях не ме направи истински щастлив, защото досега най-голямата победа ми се изплъзваше - на номер едно токшоу във Великобритания. Така че пази се Греъм Нортън (популярен водещ на токшоу на Острова, бел.ред.), идвам!", казва водещият в клипа. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови