Диджей Станчо се връща в Оксижен, Боби Ваклинов ще рапира

OFFNews 18 август 2017 в 16:01 4435 3

Репортерът на "Господари на ефира" Боби Ваклинов ще пее тази вечер в нашумялата заради акциите на Валери Симеонов дискотека "Оксижен" в Слънчев бряг.

Поводът не е провокация, а ангажимент на репортера като рап изпълнител. На въпрос на OFFNews към Боби Ваклинов дали се притеснява в този момент да пее в дискотеката, в която беше арестуван диджей Станчо, беше спряна музиката и се предизвика дебат какъв е Слънчев бряг и защо, той отговори категорично: "Не".  

А на въпроса дали ще пее по-тихо, Ваклинов ни отговори: "С мимики и жестове, с осигурен симултантен превод". Естествено на майтап. 

Всъщност, в "Оксижен" репортерът ще е само рап изпълнител и няма да носи дори и Скункс за вицепремиера, който отнесе огромното недоволство и критики за акциите си срещу шум точно в най-купонджийския курорт. В дискотеката Боби Ваклинов ще представи новото си парче "Сомнамбул". Рапът започва в 21 часа, а на пулта ще е диджей Станчо. 

Освен новата си песен дуото ще има още 8 парчета. А дали ще пускат по-тихо музиката, Боби Ваклинов не знае - отива и започва да рапира, пък каквото стане. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21061

3

рамбо

18.08 2017 в 18:44

Е нали този Станчо до онзи ден ревеше, че му взели лаптопа със свалената /вероятно пиратска/ музика и няма как да работи? Явна лъжа, тъй като всеки нормален човек би си направил копие, ако от това зависи работата му, но целта тогава беше да се изкара репресиран

10538

1

Black Hex

18.08 2017 в 16:33

В 23:30 по един акт за шума, тонколоните в багажника и кой откъде е. Звъня на балевски да ангажира самолета на бойко до Бургас.