Джони Деп искал да удави и изгори бившата си жена

OFFNews 01 март 2020 в 12:31 5808 0

Снимка БГНЕС

Върховният съд в Лондон оповести провокативна кореспонденция на Джони Деп. В нея актьорът предлага на своя приятел, актьорът Пол Бетани, да удави и след това да изгори бившата си половинка Амбър Хърд, пише Пейдж Сикс, цитиран от БГНЕС.

Кореспонденцията е от 2013 и 2014 г.

„Нека я удавим, преди да я изгорим! И тогава ще имам овъглен труп, за да се уверя, че е мъртва“, пише Джони Деп.

Защитата на актьора твърди, че това не е достатъчно, за да се докаже вината на Деп. Джони е обвинен за това, че е пребил бившата си съпруга Хърд.

В комуникацията с Бетани, известният с ролята на Джак Спароу отбелязва, че трябва да намали степента на консумация на алкохолни напитки. Според него заради тях той се държи агресивно и има проблеми с паметта.

“Никаква храна в течение на няколко дни… Прахове, половин бутилка уиски, хиляди кенчета с енергийни напитки, водка, таблетки, две бутилки шампанско в самолета”, признава актьорът в едно от съобщенията си.

Пълното изслушване ще се проведе в Лондон на 23 март 2020 г.

Джони Деп и Амбър Хърд се ожениха през 2015 г., но на следващата година двойката подаде молба за развод. Процедурата за развод приключи през 2017 г., но съдебните процеси между бившите съпрузи все още продължават.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови