Евала на таквиз велики българи-2: Проф. Сашка Ганева на кафе при Гала (видео)

OFFNews 15 ноември 2018 в 15:43 32511 3

Кампанията "Евала на таквиз българи", за която OFFNews вече ви разказа, жъне небивали успех. Мало и голямо у нас тръпне от примера на достойните нашенци, решили да зарежат пари и слава, за да се върнат на ползу роду от тази пуста чужбина.

Патриотичната фейсбук инициатива получи национален ефир и то в едно от най-гледаните предавания на Нова телевизия - "На кафе" с Гала.

В предаването водещата обърна специално внимание на примера за подражание на професор Сашка Ганева от Сливница. И срещна активната подкрепа на гостуващата в предаването журналистка Кристина Патрашкова.

А професор Сашка наистина е знаменитост:

"Работила е за НАСА. Проектирала е нови наночастици, способни да подобрят ранната диагностика на заболяванията. Върнала се е да работи в БАН за 2000 пъти по-малка заплата, но никой не говори за нея, защото не е плеймейтка или футболна съпруга. Моля, споделяйте, за да се гордеят повече българи с нея", гласи публикацията под снимката ѝ в патриотичната фейсбук инициатива.

Можем да предположим, че редакторите на предаването "На кафе" вече издирват под дърво и камък проф Ганева - тази толкова достойна и красива млада българка. Можем само да им пожелаем успех, тъй като темата е къде-къде по-важна и значима от уринотерапията, например.

И все пак, ако не успеят, могат да се обърнат към "проф." Саша Грей, която също е достатъчно известна. В момента тя е актриса, писател (има четири книги до момента), коментатор за световни издания, продуцент и музикант. А преди това е носител на световни награди в индустрията за възрастни "Най-добра сцена с групов секс" и "Порноактриса на годината". 

Вижте видеото:

А ето и още други "достойни българи". Кои всъщност са те е тест за националната порно култура, която явно не е на необходимото ниво.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6000

3

котаракът Еркюл

19.11 2018 в 17:39

Гала може да отправи оферта към малкия Данчо за ко-водещ в предаването й. Все пак за колко пъти по-малка заплата се е върнал. Да го подпомогне финансово,как ще плаща ток? Уф,ахххааа...Вече ме заболя козината от смях с тези тъй патриотични новини.

5900

2

Старши

15.11 2018 в 20:17

Браво Владо .

77927

1

El Commandante

15.11 2018 в 17:43

Aахахахаха, ненене НЕ МОГА МАЙНА, ахахахахахахаха....