Инициатива на Комарницки: Дари книга за библиотеката на премиера

OFFNews 15 ноември 2018 в 17:15 9922 2

След днешното интервю на премиера Бойко Борисов в сутрешния блок на бТВ, "невъзпитаният" карикатурист Христо Комарницки обяви фейсбук събитие "Дари книга за библиотеката на Премиера!". 

По време на живото предаване от кабинета на трижди министър-председателя на България се видя, че рафтовете на библиотеката му са окичени само със снимки и че на тях няма никакви книги.

Веднага след обявяването на кампанията в социалната мрежа, заваляха предложения за това кои са най-подходящите издания за БГ премиера от Банкя.

Водещата идея е "Английски за начинаещи", за да разбира нещо повече от "Конгречулейшънс, Борисов". Също и ново издание на любимия му роман "Винету", за който злите езици твърдят, че е единствената книга, която лидерът на ГЕРБ е чел.

Поканата за събитието на Комарницки гласи:

"Приятели, нека се обединим за една благородна кауза! Да напълним празните библиотеки на нашия Министър-председател с хубави книги! Нека по този начин светлината на Мъдростта озари кабинета и делата Му! Нека чуждоземните гости, като видят това, да сведат чело пред Него!"

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

2

Стефан

16.11 2018 в 04:01

Познавам човек, който търгува с недвижимости, основно апартаменти. По цял ден ходи по разни места.
От него зная, че книги има само в сиромашките къщи. В богатските - нито една.
Помолиха ме за консултация, и неотдавна обиколих всички значими, а също така малки мебелни магазини в София. Къде кич, къде хубаво, и най-накрая вденах какво не видях НИКЪДЕ.
На нито едно място нямаше библиотека. Никаква.
В гигантски магазин попитах къде са библиотеките, продавачката не разбра. Извини се, че отскоро е на курс по английски, и не знае тая дума. Колежката и, на пенсионна възраст, ме погледна тъжно, и каза че нямат, понеже не се търсят от петнайсетина години.
Само борисов да беше ...

5900

1

Старши

15.11 2018 в 19:57

Все едно на мюсюлманин да подариш прасе.