Комедиантка съсипа от майтапи Тръмп и сега е враг номер 1 на Белия дом

Николаос Цитиридис 30 април 2018 в 16:36 17139 3

Звездата на стендъп комедията Мишел Улф попадна в центъра на голям медиен скандал след годишната Вечеря на кореспондентите в САЩ. Събитието събира журналистите, които отразяват работата на Белия дом, администрацията на президента, както и пресцентъра, в знак на колегиалност и професионализъм. Както винаги, събитието си имаше и програма, част от която беше и самата Улф. Любопитно е да отбележим, че на вечерята за втора поредна година (откакто Тръмп е на власт) президентът не присъства.

Скандалът се завъртя около това дали Улф не е прекрачила границата със своя хумор, обиждайки Тръмп и редица други висши представители на американската власт.

В своя сет Улф включи дори и дъщерята на Тръмп Иванка, което още по-малко се понрави на представителите на пресслужбата на Белия дом.

"Добър вечер, добре дошли, както би казала порно актриса, която ще прави секс с Тръмп "Да приключваме по-бързо" - с тези думи Улф открива своята част от програмата, а след това става дори по-брутално.

Журналисти от различни медии също са се възмутили от цялото представяне. "Мисля, че прекрачи границата", казва репортерката на ABC, част от асоциацията на кореспондентите в Белия дом.

Улф не може да бъде обвинена, че е пристрастна към някоя политическа фигура или сила, тъй като шеги тя си прави и с най-големия опонент на Тръмп от президентските избори - Хилъри Клинтън.

"Странно е, че кампанията на Тръмп е имала контакт с Русия, а тази на Хилъри даже нямаше с Мичиган", казва комедиантката.

Преведени, майтапите не са толкова яки със сигурност, така че може да се запознаете с цялото представяне на Улф по-долу.

Бившият прессекретар на Белия дом Шон Спайсър написа в Туитър, че Вечерята е била позорна, а отговорът на Улф е в типично неин стил. Тя написа просто "Благодаря".

Но не би следвало всичко това да бъде странно, тъй като хора се обиждат от шеги постоянно.

Интересното е, че щом има обидени и то от администрацията на Белия дом, то те не са били наясно какво ще се говори. Никой не е проверил материала на Улф. Представяте ли си такова нещо да стане на официална вечеря с Бойко Борисов? И ние не можем.

Целият акт на Улф:

Източник: 1изречение

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14469

3

случайно прочетох

01.05 2018 в 15:59

Затова сме на 111 място според "репортери без граници".
Тук има тържествуващо господство на простотията, а не свобода на словото.
Защо вечер в новините не отделят 10 минути за "делниците" на Стойко Тонев, а се търкат билетчета от илитерати?

23293

2

Стефан

01.05 2018 в 07:50

Което без съмнение, ще бъде резък израз на пернишка демокрация.
Затруднявам се да оценя изпълнението - американският ми английски не е достатъчен. Не следя тамошният културологичен фон. Но щом са изпищели - сигурно е добра.

15914

1

поп Дръвчо

30.04 2018 в 18:05

Нема страшно, следващите материали ЩЕ се проверяват.