Малчуган стана интернет сензация - набива крак пред президентството (видео)

OFFNews 08 март 2018 в 13:42 6279 2

Малчуган, който марширува като истински гвардеец, стана сензация в социалните мрежи. 

Във видеото малкият Никола показва умения и прави показно по строева подготовка навръх националния празник на 3 март. Маршировката е демонстрирана пред събралите се граждани и пред очите на почетния гвардейски караул пред сградата на президентството.

Момчето е на две години и осем месеца и сам проявил интерес към войниците. Баща му Велизар разказа пред OFFNews, че малчуганът често се спирал да гледа смяната на караула на "Дондуков" 2. Младият гвардеец сам се научил да набива крак след много наблюдения и клипчета в Ютюб. 

След много тренировки Никола се решил и показал уменията си на площада пред смаяните погледи на хората.

От коментарите под клипа, който беше публикуван във Фейсбук групата Военни Книги и Фотографии, става ясно как е въздействал малкият патриот на хората.

"Щастливи и горди родители! Дано има повече такива родители..", "Малкият войник! България е жива!" и "Браво, юначе!", гласят част от тях.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12416

2

IBL IBL

08.03 2018 в 14:02

И Бог да пази чадата Й!

12416

1

IBL IBL

08.03 2018 в 14:01

Истински трогва малката сладка душа как трепти с вибрациите на Родината си! Само ми се ще да не се налага да бъде войник за доброто на фронта. Иска ми се да остане, желая му да упорства все така и гордите родители да са родители на горд българин с градивна професия, който да създаде още много такива като него. От сърце поздрав и уважение към това българско семейство. И у нас се стремим да вървим по тая пътека и да знаят, че не са сами. Да живее България!