Най-добрият гаф с интервю на Би Би Си (видео)

OFFNews 15 март 2017 в 10:53 9205 1

Гай Гома

Предаванията на живо в телевизиите винаги носят своя риск и едва ли на тази земя има телевизионер или продуцент, който може да се похвали, че няма гаф в живо излъчване.

Преди няколко дни британската телевизия Би Би Си излъчи интервю със свой коментатор, но забавен гаф отмести фокуса от експертния анализ на проф. Робърт Кели.

Докато той говори по време на емисията новини чрез скайп връзка, в кабинета му нахлуха малката му дъщеря и бебе в проходилка. Секунди по-късно майката се намеси, но появата на децата печели сърцата на зрителите.

Далеч по-култово според мнозина е едно друго интервю на Би Би Си от 2006 г.

Историята започва в приемната на Би Би Си в централата им в Западен Лондон. Там стои човек на име Гай Гома, който чака за интервю за работа в IT отдела на компанията. В същото време, в чакалнята за гости стои IT специалистът Гай Кюни, който трябва да даде интервю за медията.

Продуцентът обаче знае, че специалиста с име Гай стои в приемната и вместо компютърджията Кюни, той взима със себе си надяващия се на нова работа Гай Гома. Мъжът е гримиран набързо и сложен на горещия стол пред журналиста, готов да го интервюира пред милионите зрители на Би Би Си.

Реакцията на Гай Гома в ефир е безценна - той приема случващото се с доза чувство за хумор, а лицевите му изражения са уникални.

След осъзнаването на гафа Гай Гома все пак отива на същинското интервю за работа, но не го назначават на позицията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови