Най-елегантните рокли от Оскари 2017

ОFFNews 28 февруари 2017 в 18:23 14956 0

И тази година на Оскарите не липсваше блясък. Преди раздаването на филмовите награди, фоайето на "Долби тийтър" в Холивуд се превръща в модно ревю, където едни от най-красивите модни произведения биват показвани. 

Вижте най-елегантните рокли от звездната вечер:

Ема Стоун печели не само Оскара за главна женска роля, но и аналогичната награда на модната критика. Златната рокля на Givenchy и обеците на Tiffany & Co изграждат разкошната визия на актрисата, която макар бляскава, в никакъв случай не може да се определи като „твърде лъскава“. Елегантен силует с ретро препратки, шик в който няма нищо излишно. 

Роклята на Наоми Харис е олицетворение на вдъхновяващия минимализъм. Разкошна лаконична рокля от Calvin Klein By Appointment, която критиците определиха едва ли не за най-стилното попадение на тазгодишните Оскари, макар някои да бяха сдържани заради по-късата предна част на полата. В крайна сметка всички се обединиха около мнението, че Наоми Харис има и крака за Оскар.

Ето една визия, която ни напомня роклята на Гуинет Полтроу на наградите през 2012 година. Тогава тя е в тоалет на Том Форд, останал в модната история като пример за класическа елегантност. Роклята на Карли Клос, дело на Стела Маккартни, е реверанс към легендарната й предшественичка.

Преди време бяха нарекли Холи Бери – „ходещият секс на червения килим“. Именно Холи направи Ели Сааб звезда, появявайки се в негов полупрозрачен тоалет на наградите Оскар през 2002 година. Тази година актрисата избра Versace и отново уцели десетката. Невероятната асиметрична рокля с ресни, допълнена от актуалната афро прическа, създава неподражаем бюти-образ на актрисата.

Може би единствено черната рокля на Алисия Викандер, миналогодишната носителка на Оскар, беше приветствана от модните корифеи. Нежно произведение от дантела на Louis Vuitton с квадратно деколте и „бухнали“ ръкави са допълнени от диамантена огърлица. Крайният ефект е внушителен.

Текстът е част от статия в сайта "Мама Нинджа".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови