Питон ухапа австралийка в тоалетната

OFFNews 28 януари 2019 в 12:34 5838 1

Снимка Jasmine Zeleny

Австралийка буквално „подскочила от тоалетната“, след като била ухапана от змия, докато е стояла на тоалетната чиния.

Хелън Ричардс получила малки прободни рани, след като змията излязла от канала на тоалетната и я нападнала. Инцидентът се случил в къщата на неин роднина в Бризбън.

Змията се оказала китов питон с дължина 1,5 метра.

Собственикът къщата извадил влечугото, след което коментира, често има змии в тоалетната - там търсят вода в горещините.

„Скочих със смъкнатите си панталони и се обърнах, за да видя какво ме е ухапало. Първоначално ми приличаше на костенурка, която се връщаше обратно в черупката си", казва Хелън. Тя третирала незначителните следи от ухапване с антисептик, тъй като видът на питона не е опасен.

Китовите питони са често срещан вид по източния бряг на Австралия. Те не са отровни, но след ухапване се препоръчва ваксиниране.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6162

1

red-army

28.01 2019 в 13:08

Щастлив съм за света! Щом в малка България една от най-важните новини е това, че жена в Австралия е ухапана от неотровна змия, занчи няма нищо по-неприятно в този свят днес. Кой да предположи......

Аз да Ви кажа ми е малко зле днес. Може би нещо хапнах или пийнах развалено. А може и да е вирус. Дали се класирам за новините или първо трябва да ида на лекар да ми напишат епикриза.