Пропастта между доктор Стилянова и доцент Захариев се задълбочава

OFFNews 04 март 2019 в 12:11 3854 0

Изборите и жертвите в любовта ще бъдат в центъра на новите епизоди на „Откраднат живот: Любовта лекува“, разкриват от екипа на тв сериала.

Някои от лекарите в „Св. Анастасия“ ще направят крачка напред към щастието, а други ще обърнат гръб на взаимоотношенията.

Проблемите между доктор Стилянова и доцент Захариев ще ескалират в разговор, който ще задълбочи пропастта между двамата. Галя ще продължи да се вълнува от състоянието на Орлин, а съпругата му Поли ще поднесе неочаквана новина за съвместния им живот.

Лекарски сблъсъци ще се появят между доцент Банков и доктор Табаков. Двамата ще защитят позициите си в медицински казус, който ще създаде напрежение между професионалистите. Професионални битки ще се водят и между Ина Фотева и доктор Стаменова, която ще получи ултиматум за поведението си в болницата.

Доктор Огнянова на свой ред ще влезе в словесен двубой с доктор Табаков. Съвместната им работа ще позволи на Зорница да види нови черти в характера на Деян и да преосмисли някои от разигралите се спорове в болницата.

Неочакван жест от доцент Банков ще я провокира да потърси отново диалог с него, а как ще откликне той – зрителите ще научат в новите епизоди на „Откраднат живот: Любовта лекува“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови