Ревюта на вафли и котаракът Румен: Фейсбук страниците, които да лайкнем за кеф

ОFFNews 11 август 2018 в 12:00 6594 0

Колко от нас имат профили в социалните мрежи? А колко във Фейсбук? И за какво използват времето, прекарано в мрежата на Марк Зукърбърг? Навярно почти всички, които четат тази статия.

Някои използват платформата за работа, но със сигурност всички я ползват за забавление - поне за няколко минути. А Фейсбук изобилства от възможности за смях със съдържание, което изобщо не ни интересува, но въпреки това даваме "лайка" си за него. 

Хиляди български страници в мрежата бълват смехории на килограм, но доста малко от тях могат да се похвалят с истински фенове. В следващите няколко реда представяме най-доброто от българските страници във Фейсбук, за което си струва да дадете едно синьо палче, ако искате да се позабавлявате:

Ревюта на вафли - РВ

Чудили ли сте се какъв вкус има вафла "За жълти стотинки", а изобщо чували ли сте за вафла "Kismet"?

Един български ентусиаст се впуска в изследване на сладките съкровища по щандовете на магазините из страната и ни запознава с най-странните открития, като дори ги оценява. 

Страницата е нова, но се усеща, че от нея може да излезе информация за цяла дисертация, ако имаше наука "вафлология". 

В допълнение към ревютата на хрупкавите сладости ще откриете и доста смешни коментари, които звучат досущ като излезли от устата на някой комедиант.

Котаракът Румен

Всички любители на котките сигурно вече са дали своето палче за страницата "Котаракът Румен". 

Тези, които още не са срещали в онлайн пространството сивия котак, със сигурност трябва да го направят, защото той е очарователен красавец от породата британска късокосместа.

Не може да не забележим чувството му за хумор, което преплита лоши погледи и правописни грешки в комични ситуации.

Божинката

Да си футболист не е лесно. Нито пък да си известен. Ако направиш грешка, със сигурност ще бъде запомнена, а някой може до получи материал и за цяла страница, в която ежедневно да напомня на Фейсбук за това какво си казал или направил преди време.

Такъв е случаят с Валери Божинов и култовото му изказване "Човек само когато знае какво му е, само аз си знам какво ми е".

Логическата небивалица, произнесена от футболиста преди време, намери десетки вариации, споделени във Фейсбук страницата "Божинката", която натрупа хиляди последователи.

Определено има попадения.

Иванка Курвоазие

Иванка Курвоазие - една велика героиня с леко перо, която дава коментари и задава въпроси по актуални теми, размишлява върху житейски ситуации мъдро от някой балкон в ж.к. "Надежда" или просто ни разказва истории, които напомнят за сцена от черно-бял филм.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови