Видео: Българин предизвика фурор в южнокорейско предаване за таланти

OFFNews 08 февруари 2018 в 13:10 4537 0

Български танцьор беше черешката на тортата в програмата на южнокорейското тв шоу за таланти "I can see your voice" ("Мога да видя гласа ти").

Атанас Паскалев – Начо, който беше част от родния музикален формат „Пееш или лъжеш“, както и X Factor, беше специален гост на музикалното предаване в Южна Корея и изпя "Despacito".

Във видеото си личи, че дори още преди да е отворил уста, нашенецът е вече любимец на публиката.

Атанас Паскалев е бил единственият европеец в шоуто, а сред останалите участници имало хора от Тайланд, Филипините, Малайзия и Индонезия.

„Точно преди година имах удоволствието да пея и изпитам една голяма емоция в тв формата "Пееш или лъжеш". Нещо, което ме тласна напред и ми беше трамплин да продължа, да се занимавам с музика. Година по-късно получих покана, на която нямаше как да откажа. Чест беше за мен да бъда избран и оценен от създателите на този интересен формат, да представя не само себе си, а и България в далечна Южна Корея! Страна, която ме посрещна с много любов и уважение. За щастие, и там успях да изпитам и предам тази голяма емоция на хората. Щастлив съм, че оцениха моя талант”, пише той във Facebook.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови