12 часа без вода в част от Банкя, ще спира на още 4 места в София

OFFNews 11 юни 2019 в 06:23 2080 0

Снимка Александра Маркарян/Offnews

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на спирателни кранове на резервоар в кв. „Градоман“ в Банкя налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на Вилна зона „Банкя“ – ул. „Рила“, ул. „Зора“, ул. „Искра“, ул. „Железничарска“, ул. „Кос“, ул. „Кукувица“, ул. „Средна гора“, кв. „Градоман“.  

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Карлово“ в жк. „Банишора“ налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:00 часа на ул. „Карлово“ от ул. „Враня“ до ул. „Козлодуй“. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дърводелица“ в Панчарево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на ул. „Дърводелица“ , ул. „Йованец“, ул. „Цар Иван Шишман“. 

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Любомир Миланов“ с. Владая, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на ул. „Любомир Миланов“ от ул. „Страната“ до ул. „Реката“. 

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Св. Георги Победоносец“ в кв. „Кремиковци“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа в района на ул. „Св. Георги Победоносец“ от ул. „Радивоя“ до ул. „Света Петка“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови