12 часа без вода в част от Младост 4, ще спира на още 3 места

OFFNews
09 март 2020 в 05:49 | 1168 |0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Превключване на уличен водопровод в местност „Камбаните“ в жк. „Младост“ 4 налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на бл. 601, бл. 602 и ул. „Арх. Богдан Томалевски“. 

Подмяна на пожарен хидрант на ул. „Св. Теодосий Търновски“ в жк. „Лозенец“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:30 часа по ул. „Йоан Екзарх“ от ул. „Св. Теодосий Търновски“ до бул. „Черни връх“, ул. „Гребен планина“

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Константин Стоилов “ в местност „Зона Б-15“ в район „Сердика“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа по ул. „Константин Стоилов“ от ул. „Тимок“ до бул. „Сливница“, по бул. „Сливница“ от ул. „Дунав“ до бул. „Сливница“ №309. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с изключване на уличен водопровод на ул. 732 - Складово-производствена зона „Модерно предградие“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на бул. „Сливница“, ул. „Обелско шосе“, бул. „Панчо Владигеров“, ул. 733, ул. 732

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Препоръчани материали

Няма коментари към тази новина !