4 поредни вечери с 'Истинската война на тронове' по Viasat History

OFFNews 10 юли 2018 в 00:27 2826 0

Разказана от един от най-пленителните презентатори на Viasat History Дан Джоунс, „Истинската война на тронове“ завладява ефира на историческия тв канал в четири поредни вечери.

Можете да гледате поредицата от днес с начален час 20:10.

В бурните векове на формирането на ранна Европа, жадни за власт семейни династии се борят за господство над континента. Те минават с кръв и меч през бойните полета - но истинските войни са сложни, лични борби за власт, водени тайно.

Зад каменните стени на замъците живее цял свят на стратегически съюзи, прелюбодейства, заговори, измами и убийства. Безмилостни интриги разкъсват много от легендарните семейства и определят начина, по който те управляват своите империи. В играта на власт и завоевания нищо не е немислимо, защото онези, които са коронясани в светлина, скоро изчезват в сенките.

Епичните борби не спират през вековете и засягат поколения и все още ни вълнуват - достатъчно е да си спомним безбройните филми и сериали по темата: "Прокълнатите крале", "Династията на Тюдорите" и, разбира се, телевизионната сензация Game of Thrones, многократно коментиран от историка Дан Джоунс.

Открийте как жаждата за власт и човешките страсти определят формирането на европейските нации.

Viasat History съживява историята с увличащи документални предавания, един свеж и модерен поглед към историята. Каналът отвежда зрителите на пътешествие през времето с интелектуални и задълбочени програми, които едновременно развличат и провокират умовете им. Фокусът пада върху европейската история, като разкрива тайни от миналото и обяснява как то ни определя днес.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови