Аплодисменти и запалени фенерчета за учителите за 24 май

OFFNews 24 май 2020 в 14:29 2709 1

В навечерието на 24 май в Смолян излязоха на балконите със запалени фенерчета и аплодисменти, за да почетат учителите, съобщава bTV. Инициативата дойде от Регионалното управление на образованието в града.

"Днес сме свидетели как всички, които са свързани с духовното поприще, приемат предизвикателствата на необичайната обстановка, защото както е казал дядо Вазов: Не се гаси туй, ще не гасне!", коментира учителката Бонка Балийска, а дъщеря ѝ, третокласничката Диана, казва, че майка ѝ ѝ разказвала "как са се събирали хората от града и са празнували с шествия, държали са големи плакати и са запалвали фенери и факли".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2400

1

Стик

24.05 2020 в 16:35

Който се учи, той ще сполучи:
Делян Славчев Пеевски на 21 г. става член на НДСВ и като студент във 2 курс, спец. „Право" в Благоевград оглавява борда на „Пристанище Варна“ ЕАД – най-голямото пристанище в България;
Владислав Иванов Горанов на 21 г. става член на ДПС и като студент 2 курс в Свищов става директор на дирекция „Финансова политика“ към Министерство на земеделието, горите и аграрната реформа;
Иван Николаевич Портных (до 2011 г. руски гражданин - с баща руснак) на 25 години става генерален мениджър на туристическия комплекс „Гранд хотел Варна“ (на Илия Павлов-Мултигруп) включващ няколко хотела в курорта Св. св. Константин и Елена.