Арестуваният за убийството на Виктория Маринова признал на майка си, че е изнасилил жена

OFFNews 10 октомври 2018 в 20:13 19267 2

Задържаният за убийството на журналистката Виктория Маринова Северин Красимиров признал на майка си по телефона, че е изнасилил жена и затова заминава за Германия. 

Това разказа пред журналисти лелята на Северин. 

Лелята и приятелката на 21-годишния Северин говориха пред медиите по молба на живеещите в квартал "Селеметя" в Русе, които се притесняват от саморазправа. 

Приятелката на Северин, с която живеят на семейни начала, разказа, че в нощта преди убийството той отишъл на рожден ден с приятели, които тя не познава.

В събота - в деня на убийството, го видяла с кръв по дрехите. Той обяснил, че се е сбил с момче. Тя не му е задала повече въпроси, защото се уплашила. 

Той не ѝ обяснил и защо заминава за Германия. Казал ѝ само, че трябва да отиде, а по-късно ще вземе и нея. 

Приятелката на Северин разказа, че не е видяла у него чужди вещи, а за убийството разбрала от медиите.

Тя обясни още, че не вярва Северин сам да е извършил престъплението. Според нея приятелите, с които е отишъл на рожден ден, може да са му помогнали.

Красимиров напуснал страната през „Дунав мост” в неделя следобед. След като пристигнал в Германия, в квартала се разчуло защо е избягал. Именно хора от „Селеметя” помогнали на полицията да установи къде точно в Германия се намира Северин, съобщи Нова телевизия.

Заради напрежението в квартала има засилено полицейско присъствие.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11866

3

кумчо вълчо

11.10 2018 в 10:56

Румяна Ченалова
Да обобщим изнесените на пресконференцията факти и изводи:
1.Северин цяла нощ пил .Употребил голямо количество алкохол.Тежи около 50кг.
2.Скрил се в храстите и изчаквал жертва / по Маринов/,но пък престъплението е спонтанно/ по Цацаров/.Така чакал до обяд.
3.Виктория Маринова била с приятелки до 12ч.
4.За времето до 12,11ч./ записи на тичащия Северин/ той извършил нападение, изнасилване и убийство.Хладнокръвно потърсил телефона и ключа от автомобила, дааже и дреха на жертвата/ като в сериал за сериен убиец/
5.Със скорост на спринтьор , скривайки вещите се изнесъл от местопрестъплението.Алкохола въобще не му пречил, щото бил боксьор.
6.Пристигайки в къщата решил да остави вещите на полицията за всеки случай.Щото ДНК-то, което му взели когато бил 10годишен може и да не е сигурно.
7.След това разказал на леля си,че е извършил изнасилване и отпрашил към Хамбург.

По-добре да не бяха говорили!