Бенатова: Слави Трифонов ме покани, но не разбрах защо, няма да работя за, при и с него

Журналистката със своя онлайн рубрика "Гласът на шофьора"

OFFNews 10 октомври 2019 в 05:57 21005 2

Не, няма да работя за, при или със Слави Трифонов. Имахме един разговор преди месеци, по негова инициатива. Може би е въпрос на стил, но Слави се държа, сякаш аз съм го потърсила, а не той мен. 

Това написа на страницата си във фейсбук журналистката, която в момента е шофьор на такси.

Бенатова е направила своя онлайн рубрика "Гласът на шофьора" и в нея разказва истории на пътници, които вози. 

За срещата си със Слави Трифонов Бенатова разказва: 

Обясни ми, че „винаги съм била виновна за всичко“, че не съм наясно със себе си и други подобни, „мотивиращи“ тези, от които не разбрах защо ме е поканил. Все пак каза, че ме потърсил, понеже съм „шило, което не стои в торба“. За работата по същество стана дума бегло. Беглото предложение включваше подобни условия, които вече неотдавна отказах. 

Реално нямахме среща.

Така отговарям на всички, които се вълнуват от темата. И на тези, които отново - традиционно, усърдно и невинаги безплатно, разпространяват лъжи по мой адрес. Аз продължавам да шофирам и да си пиша в свободното време. Това е моето хоби, както вече имах възможност да споделя. 

В рубриката си „Гласът на шофьора“ Бенатова разказва за медицинска сестра, която продължава да работи след пенсионирането си. 

Разказите са автентични, но по обясними причини анонимни. На тези, които скептично коментират: „Да, ама медицинските сестри не се возят на такси”, отговарям: „Возят се!“. У нас, между другото, стандартен таксиметров курс струва колкото два билета и половина за градския транспорт. Разбира се, ако колата е без помпа, каквато карам аз. Но затова, друг път, пише още Миролюба Бенатова. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4500

2

GOPETO

16.10 2019 в 14:59

За цената на таксито е права. И това е, ако пътуваш сам. Ако сте двама, трима или четирима (които трябва да дупчите билет в ГТ) излиза още по-евтино.

8167

1

mimitooooo

10.10 2019 в 06:25

Кой се интересува, кой отново те наема и след като му свършиш работата, захвърли?