Без вода в част от 'Христо Смирненски' днес

OFFNews
08 януари 2020 в 05:37 | 668 |0


„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от жк. „Христо Смирненски“ днес, съобщиха от дружеството. 

Причината е изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Владово“, коетоналага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на ул. „Владово“, ул. „Спътник”, ул. 592, ул.593.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ъгъла на ул. „Владово“ с ул. 592. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез

Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС. 

Препоръчани материали

Няма коментари към тази новина !