Без вода в части от Западен парк и Нови Искър

OFFNews
21 август 2019 в 06:03 | 1090 |0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на спирателен кран на ул. „Найчо Цанов“ в жк. „Западен парк“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на ул. „Найчо Цанов“ между ул. „Сава Михайлов“ и ул. „Булина ливада“.

Реконструкция на уличен водопровод в кв. „Славовци“ на Нови Искър налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Снежанка“, ул. „Летец“, ул. „Липите“ и ул. „Искърско дефиле“ между ул. „Победа“, ул. „Липите“, ул. „Породин“, ул. „Георги Сава Раковски“ от ул. „Победа“ до ул. „Додо Наков“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез

Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Препоръчани материали

Няма коментари към тази новина !