Без вода в центъра на столицата, Банишора и софийски села

OFFNews 05 юни 2019 в 06:20 2691 0

"Софийска вода" предупреди за спиране на водоподаването в столицата днес заради планирани ремонти.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Проф. Фритьоф Нансен“ в центъра налага спиране на водата от 9 до 18 ч на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ - от ул. „Проф. Фритьоф Нансен“ до ул. „Георги Сава Раковски“.

Ако ремонтните работи продължат над 12 часа, ще има водоноска на ъгъла на бул. „Евлоги и Христо Георгиев“ и ул. "Гечкенли".

Монтаж на спирателни кранове на ул. „Георги Сава Раковски“ в кв. „Славовци“, гр. Нови Искър налага спиране на водата от 9 до 21 часа на ул. „Липите“, ул. „Породин“, ул. „Искърско дефиле“ и ул. „Победа“ - от ул. „Липите“ до оранжериите.

Ако ремонтните работи продължат над 12 часа, ще има водоноска на ъгъла на ул. „Георги Сава Раковски“ и ул. „Додо Наков“.

Изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на водопровод на ул. „Завой“ в кв. „Бенковски“ налага спиране на водата от 9 до 21 часа на ул. „Завой“ - от ул. „Календерска“ до ул. „Оралица“.

Ако ремонтните работи продължат над 12 часа, ще има водоноска на ъгъла на ул. „Завой“ и ул.“Календерска“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата, но след реализацията на проекта живущите ще почувстват значително подобреното качество на услугата, пишат от "Софийска вода".

Подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. „Стефан Стамболов“ и ул. „Света Ана“ в с. Яна налага спиране на водата от 9 до 16 часа на ул. „Миньорска“, ул. „Стефан Стамболов“, ул. „Юрий Гагарин“, ул. „Васил Левски“ и ул. „Света Ана“ - от №40 до №65.

Ако ремонтните работи продължат над 12 часа, ще има водоноска на ъгъла на ул. „Света Ана“ и ул. „Хубава Яна“.

Монтаж на спирателен кран на ул. „Цар Борис III“ в с. Казичене налага спиране на водата от 9:30 до 21:30 часа на ул. „Мито Войнишки“, ул. „Индустриална“, ул. „Цар Борис III“ и ул. „Стария Искър“.

Ако ремонтните работи продължат над 12 часа, ще има водоноска на ъгъла на ул. „Цар Борис III“ и ул. „Стария Искър“.

Изключване на водопровод на ул. „Враня“ в ж.к. „Банишора“ налага спиране на водата от 9:30 до 16:00 часа на ул. „Враня“, по ул. „Козлодуй“ - от ул. „Опълченска“ до ул. „Странджа“.

Ако ремонтните работи продължат над 12 часа, ще има водоноска на ул. „Враня“ пред №5.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Искър“ в с. Кривина налага спиране на водата от 10 до 15 ч на ул. „Искър“ от ул. „Витоша“ до ул. „Балабана“.

Ако ремонтните работи продължат над 12 часа, ще има водоноска на ул. „Искър“ 10.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Приплат“ в с. Владая налага спиране на водата от 9:30 до 19:30 ч на ул. „Приплат“ - от ул. „Войнишко въстание“ до ул. „Приплат“ №17.

Ако ремонтните работи продължат над 12 часа, ще има водоноска на ъгъла на ул. "Приплат" и ул. "Войнишко въстание".

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 776 във вилна зона „Килиите“ налага спиране на водата от 9:30 до 19 ч на ул. 776.

Ако ремонтните работи продължат над 12 часа, ще има водоноска на ъгъла на бул. „Цар Борис III“ и ул. „Синята скала“.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от телефонния център на “Софийска вода”:  0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На имейлите си те могат да получават информация за планираните спирания. Могат и да се абонират за SMS известявания.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews