Безплатни гинекологични прегледи в Майчин дом

OFFNews 10 април 2018 в 12:14 7753 0

СБАЛАГ “Майчин дом” организира кампания за безплатни гинекологични прегледи. 

Кампанията започва на 16 април и ще продължи до 27 април.

Инициативата се организира от екипа на изпълнителния директор на “Майчин дом” доц. д-р Иван Костов по повод Международния ден на здравето, който светът отбелязва на 7 април.

“Международният ден на здравето е прекрасен повод да припомним на всички наши пациентки, че трябва да следят внимателно своето здраве и да не пренебрегват редовните профилактични прегледи. И тъй като тази година 7 април беше по време на Великденските празниците, аз и моят екип решихме да превърнем този един ден в цели две седмици с безплатните гинекологични прегледи”, коментира доц. д-р Костов.

Прегледите са състоят от ултразвукова и ендоскопска диагностика, като са насочени към лечение на различни заболявания, засягащи половата система на жената като миомни болести, кисти на яйчниците, изпускане на урина, полепи по лигавицата на матката и стерилитет.

Консултациите ще се провеждат всеки ден между 13:00 и 14:30 ч. в СБАЛАГ “Майчин дом”. Всяка жена, която желае да се прегледа, може да направи това след предварително записване на телефон 02 9172 233. Записванията са възможни всеки работен ден между 10:00 и 12:00 ч.

В деня на насрочения преглед пациентката е препоръчително да носи всички документи, които притежава, свързани с горепосочените заболявания.

Местата за безплатните гинекологични прегледи са ограничен брой.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови