Black Friday за ценители

Онлайн може да се намери всичко и eMAG го доказват със специалните предложения на партньорите си

OFFNews 20 ноември 2019 в 09:12 5702 0

Снимка Pixabay

Предстоящият Черен петък вече покачва адреналина, докато проверяваме какви ще са най-изгодните оферти и планираме покупките си. Ако повечето потенциални клиенти мислят да се насочат към традиционни категории като електроника и компютри, лична грижа и спорт, стоки за децата, къщата, колата, хобито или домашните любимци, то има и такива, които търсят по-необичайни и уникални неща, а Черният петък е моментът да ги открият.

Ветераните в организирането на Black Friday кампании eMAG се стараят да предложат по нещо за всеки вкус и нужди, като за дългоочакваното шопинг събитие са осигурили 220 000 продукта на склад. Два дена преди старта на кампанията им, която започва на 22 ноември и ще продължи до 01:59:59 ч. на 23.11.2019 г., те разкриват по 6 хитови предложения в разнообразни категории – ето кои са първите сред тях.

Интерес предизвикват и т.нар. „специални оферти“, които се предлагат ексклузивно за Черния петък от партньори на eMAG в техния Маркетплейс. Най-скъпият продукт е италианска моторна яхта – 15,82-метрова, за 12 пасажери, с луксозни екстри и изцяло обзаведена.

Ако предпочитате други начини за придвижване, специалната селекция от автомобили и мотоциклети ще ви бъде любопитна. А за по-авантюристично настроените има и двуместна off-road каравана – с компактни размери и лесна за теглене, но без компромис с функционалността и удобството.

Любителите на екзотични дестинации могат да планират своите почивки с предлаганите за Black Friday промоционални ваканционни пакети. За тези, които вече знаят къде харесват да прекарват отпуската си в България, в офертите се включени апартаменти в популярни планински и морски курортни комплекси. Практично настроените пък могат да се сдобият с асфалтополагач – и така да вземат в свои ръце инфраструктурните си решения.

Ценителите на ексклузивното ще бъдат привлечени от лимитирана селекция марково уиски – само 330 бройки в света, бутилирано в ръчно изработен кристален декантер с 24-каратово златно покритие на гърлото на бутилката. Кутията е облечена с телешка кожа, ръчна обработка, отнела 60 часа труд. И ако това не звучи достатъчно уникално, какво ще кажете за възможността да се сдобиете с часовника на пилотите на руския изтребител Су-25 – Sukhoi от Ракета? Може да се спрете и на класическо златно кюлче или инвестиционно злато.

Вещите обаче не са всичко на този свят и онлайн търговците отлично го знаят. Затова за Black Friday 2019 на eMAG.bg ще има и предложения за най-различни преживявания и услуги: от скачане на трамплин и уроци по танци до ваучери за медицински и разкрасителни процедури.

Годината е 2019 и няма как да високите технологии да ни подминат. Сред интересните оферти е универсален робот за рецепция, който може да поздравява и да се усмихва, да разпознава лица, да поддържа интерактивна комуникация и дори да танцува.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови